Windows Phone 7 βίντεο παρουσίαση στο LG GW910

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το πρωτότυπο LG GW910 και σας παρουσιάζουμε τα Windows Phone 7. Πάρτε γεύση από από το αναμενόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που επιθυμεί να κάνει το μεγάλο come back μιας και σήμερα κοιτάει την πλάτη του iOS 4 και του Android. Θα τα καταφέρει; Δείτε το βίντεο.

Σχόλια

  • Παράξενο και λίγο δύσχρηστο μπορώ να πω, αλλά είναι πρωτότυπο ακόμα. Αν το αλλάξουν λίγο μέσα θα είναι ακόμα καλύτερο. Πάντως τρέχει πολύ καλά τα WP7, και ας λέγαν πως θα είναι βαριά...

  • Λειτουργικό φαίνετε αλλά από design είναι πολύ πίσω το λειτουργικό. Και χωρίς copy paste η microsoft το έχει καμένο από χέρι το παιχνίδι.

  • Είναι κάτι το διαφορετικό. Εντάξει εγώ θα του δινα μια ευκερία αλλά σαν android εν είναι κανένα

  • πιό απογοήτευση και απο ότι θα τα περίμενα.Ένα μαύρο χάλι!Μήπως τώρα που προλαβαίνουν το πάρουν απόφαση να μην τα βγάλουν στην αγορά?

  • Τα ίδια είπα και εγώ στα παιδιά από το http://www.pocketpc.ch που μου το δάνεισαν και σε ότι αφορά την κεντρική οθόνη μου είπαν ότι αν το γεμίσεις με widget που έχουν γραφικά και πληροφορίες realtime π.χ. καιρό, updates και άλλα, είναι πολύ πιο όμορφο...

  • Δεν μ'άρεσει...Και δυσχρηστο και άσχημο....Φοντο αρχικής μαυρη οθόνη και το μενού μπλε, πρασινο κ.ο.κ. Δεν μ'αρεσει καθολου...
    Τα εφε μονο κανουν εντύπωση για εμένα αλλα το λειτουργικο θα πατώσει και θα καταστρεψει και τις εταιριες...
    Τετραγωνακια μονοχρωμα στην σειρα αυτο ειναι η αρχικη τιποτα δεν θα αλλαξει το αρχικο θεμα ξερει κανεις αν γινετε να αλλαξεις το μαυρο φοντο απο πισω; (γιατι ετσι ισως γινει καλυτερο στην εμφανιση)

  • Απλα τραγικο πυστευω..ακομα και τα αρχαια πλεον symbian series 60 φαινονται καλητερα στο ματι.το μονο που βρισκω ωραιο ειναι τα εφε που αλλαζουν οι οθονες....ουτε multitasking ουτε copy-paste....που πας ρε microsoft ετσι οταν απεναντι σου υπαρχει android/ios?

  • μιλάμε δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο, και μάλιστα απ όσους έχουν αρνητική άποψη μόνο ένας το έχει πιάσει στα χέρια του!
    Εμενα που μου αρέσει το μαύρο φόντο με κάνετε να νιώθω άρρωστος η κάτι τέτοιο!
    Το παιδί που κάνει το review δεν δείχνει να δυσκολεύεται στη λειτουργία του ,πως αιωρείται το συμπέρασμα ότι είναι δύσχρηστο ?
    Γιατί πρέπει οι επιλογές μου να ειναι apple ή google για να διαβάσω κάτι θετικό γιατί συσκευή που με ενδιαφέρει?

  • Θυμιζει ενα παλιο αραβικο κινητο που χρησιμοποιουσαν μονο με το ενα χερι-μονο το δεξι χερι-αλλα αμα χρειαζοταν να διαλεξω αναμεσα στα δυο αυτα κινητα θα διαλεγα το αραβικο.:DD

  • Αν και μουφα τουλάχιστον είναι κάτι προτοτυπο απο την m$...
    Να μια φορα που δεν εκλεψε κάποια άλλη εταιρία...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.