Reviews

Xiaomi 11 Lite 5G NE review: Το θέλεις τώρα!

Το Xiaomi 11 Lite 5G NE παρουσιάζει μια κομψή αισθητική, συγκεντρώνοντας όλα τα προνόμια σε ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σώμα, με διαστάσεις μόλις 6,81m χλστ. και βάρος 158 γρ. Ο σχεδιασμός ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο χάρη στα μικροσκοπικά bezels μεγέθους 1,88 χλστ., τόσο στο πάνω μέρος όσο και στα πλαϊνά, καθώς και από τις τέσσερις επιλογές κομψών χρωμάτων.

Χάρη στην οθόνη AMOLED DotDisplay 6,5″, την υποστήριξη TrueColor 10-bit και το Dolby Vision, το Xiaomi 11 Lite 5G NE προσφέρει πραγματικά ζωντανή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα, απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση και λεπτομέρεια. Έρχεται με κύρια κάμερα 64MP, μια κάμερα ευρείας γωνίας 8MP και μια κάμερα τηλεμακρό 5MP. Η συσκευή έρχεται μαζί με μια σειρά εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης, στα οποία περιλαμβάνονται τα One-click AI cinema, φίλτρα κινηματογραφικών βίντεο και ένα νέο Vlog mode.

Με επεξεργαστή Qualcomm SnapdragonTM 778G 5G, το Xiaomi 11 Lite 5G NE χρησιμοποιεί την τεχνολογία 5G για να απογειώσει την καθημερινή σας εμπειρία. Με διαθέσιμη υπέρ-ταχεία σύνδεση, μπορείτε να κάνετε stream HD videos ή να παίξετε απαιτητικά παιχνίδια χωρίς lag, αλλά και να απολαύσετε πεντακάθαρες βιντεοκλήσεις. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μπαταρία μεγέθους 4,250mAh και τεχνολογία φόρτισης στα 33W.

Tο Xiaomi 11 Lite 5G NE αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου με τιμή 439 ευρώ για την έκδοση 6GB/128GB και μαζί δώρο ασύρματα ακουστικά για τις πρώτες ημέρες διάθεσης.

Επεξεργάστηκε την 19 Οκτωβρίου 2021 21:19

Σχόλια

  • Ωραίο κινητό και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά προσωπικά θα πήγαινα προς το Galaxy A52s. Προσφέρει έξτρα αδιαβροχοποίηση, καλύτερη οθόνη και OIS στην κάμερα και το βρίσκεις κοντά στα 340 ευρώ.
    Αν βάλουμε και την πολύ καλύτερη υποστήριξη που δίνει η Samsung στα κινητά της θεωρώ ότι το Galaxy είναι πολύ καλύτερη επιλογή.

    • Συμφωνω απολυτως ...Ois και ip67 σε οδηγουν samsung ευκολα περα απο ολα τα υπολοιπα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.