Τα αποτελέσματα των εκλογών στο κινητό τηλέφωνο από την COSMOTE

Πρόσβαση στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 προσφέρει η COSMOTE από 12/09/2007 σε όλους τους πελάτες της, μέσω της νέας υπηρεσίας «Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 2007», την οποία ανέπτυξε ειδικά για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η νέα υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, τις εταιρίες Singular Logic και Antenna Internet.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και έγκυρα για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην Επικράτεια, στις επιμέρους Εκλογικές Περιφέρειες της χώρας καθώς και στους Δήμους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην κατηγορία «Ενημέρωση / Καιρός» του i-mode και τις κατηγορίες «Ενημέρωση» του COSMOTEview, αλλά και του απλού WAP portal.

Επιπλέον, οι χρήστες του i-mode έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν μέσω της υπηρεσίας «Μάθε Που Ψηφίζεις», στην κατηγορία «Ενημέρωση/ Καιρός», η οποία παρέχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Αρκεί να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική σελίδα και να μάθουν, εύκολα και γρήγορα, σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν.

Επεξεργάστηκε την 12 Σεπτεμβρίου 2007 13:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.