Έκδοση Οδηγού Διεθνούς Περιαγωγής από την ΕΕΤΤ

, Έκδοση Οδηγού Διεθνούς Περιαγωγής από την ΕΕΤΤΣτο πλαίσιο της ενημέρωσης του καταναλωτών για θέματα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, η ΕΕΤΤ προέβη στην έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου με χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για τη Διεθνή Περιαγωγή (International Roaming). Η Διεθνής Περιαγωγή είναι η υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το κινητό τους, ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό.

Το έντυπο της ΕΕΤΤ αποτελεί ένα περιεκτικό οδηγό, παρέχοντας, μεταξύ άλλων, πληροφορίες για:
• Τον τρόπο ενεργοποίησης της υπηρεσίας Διεθνούς Περιαγωγής.
• Τις διαθέσιμες υπηρεσίες μέσω της Διεθνούς Περιαγωγής (sms, mms, προσωπικός τηλεφωνητής, υπηρεσίες καταλόγου, πρόσβαση στο internet κλπ).
• Τον τρόπο χρέωσης κατά τη χρήση της υπηρεσίας Διεθνούς Περιαγωγής.
• Τις υποχρεώσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που προβλέπονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Διεθνούς Περιαγωγής (π.χ. ανώτατα όρια χρέωσης, ενημέρωση για το κόστος πραγματοποίησης και λήψης κλήσεων).
Ο οδηγός Διεθνούς Περιαγωγής είναι διαθέσιμος στο δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ και συγκεκριμένα:
www.eett.gr (Έντυπα-Δημοσιεύσεις/ Ενημερωτικά Έντυπα).

Δείτε επίσης:
> Samsung F700, με οθόνη αφής 3,2 ιντσών
> Επιστρέψτε τα άδεια cartidge στη Lexmark για ανακύκλωση
> techblogTV: Public/ Athens, το μεγάλο opening

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Friday 2022

Black Friday 2022: Τι προσέχω στα courrier όταν παραλαμβάνω αγορές μέσω Internet

Λόγω της αυξημένης ζήτησης για υπηρεσίες courrier που παρατηρείται τη Black Friday 2022, δείτε αυτό το βίντεο για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διαδικασία παραλαβής των παραγγελιών σας.

Internet EETT featured

Δικαιώματα καταναλωτή για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Η ΕΕΤΤ εξέδωσε, σε συνέχεια σχετικής δημόσιας διαβούλευσης, τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στους καταναλωτές.

Internet EETT

Ίντερνετ στην Ελλάδα: 27Mbps η μέση ταχύτητα download

Το 2020, την πρώτη πανδημική χρονιά, η μέση ταχύτητα download στις σταθερές συνδέσεις Internet στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 27 Mbps.

Internet EETT

6 στους 10 Έλληνες παρακολουθούν τηλεοπτικό περιεχόμενο μέσω διαδικτυακών εφαρμογών

Η ΕΕΤΤ πραγματοποιήσε έρευνα για τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων και πραγματοποίησης κλήσεων / βιντεοκλήσεων.