Ericsson | Υπηρεσίες Napster Mobile στην TIM Italia

Η Ericsson και η Napster σε συνεργασία με την Telecom Italia Mobile (TIM), τον κορυφαίο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Ιταλία, προσφέρουν το Napster Mobile, μια μουσική υπηρεσία που ανέπτυξαν από κοινού η Ericsson και η Napster. Το Napster Mobile είναι μια χρεώσιμη μουσική υπηρεσία που προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων και εξατομικευμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων ringtones, εικόνων καλλιτεχνών, wallpaper και παρέχει πρόσβαση στον κατάλογο του Napster Mobile με περισσότερα από 5 εκατομμύρια τραγούδια.

Επιπλέον, το Napster Mobile παρέχει διπλή παράδοση για ταυτόχρονη λήψη στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή, μια μοναδική δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες τη λήψη τραγουδιών απευθείας στο τηλέφωνό τους ενώ διατίθενται αντίγραφα υψηλής πιστότητας των τραγουδιών για λήψη στον υπολογιστή τους.

Στo πλαίσιo της συμφωνίας, τα καθήκοντα της Ericsson περιλαμβάνουν ολοκλήρωση συστημάτων, λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση περιεχομένου του Napster Mobile για την TIM, υπηρεσία που είναι τώρα διαθέσιμη.

Η Napster Mobile συνδέεται με τη σειρά κινητών τηλεφώνων Sony Ericsson Walkman μέσω της εφαρμογής αναγνώρισης μουσικής. Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν ένα πλήκτρο επιλογής στην οθόνη για εύκολη πρόσβαση στο Napster Mobile.

Δείτε επίσης:
> Tannoy Revolution signature: Επανάσταση στον ήχο
> Kodak | EasyShare V1237, M1033, Z1085is
> Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2008 0:56

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.