Η Vivodi χαιρετίζει απόφαση της EETT

, Η Vivodi χαιρετίζει απόφαση της EETTH Vivodi χαιρετίζει την απόφαση της ΕΕΤΤ (08/06/2007) σχετικά με τη λήψη προσωρινών μέτρων κατά του ΟΤΕ για θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο (ΑΠΤΒ), σύμφωνα με την οποία ο Οργανισμός υποχρεούται έως τις 15 Ιουνίου 2007:

– Να αποκαταστήσει άμεσα και ουσιαστικά τις βλάβες της Vivodi
– Να ενεργοποιήσει τους ήδη καθυστερημένους μεριζόμενους και πλήρεις βρόχους της Vivodi
Επίσης, ο ΟΤΕ οφείλει να παραδώσει στην εταιρεία έως το τέλος Ιουνίου 2007, 22.200 Συνδετικά Καλώδια, προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίηση των βρόχων και κατ’ επέκταση να ικανοποιηθούν οι εκκρεμείς αιτήσεις για τις υπηρεσίες της Vivodi.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Οι κανόνες λειτουργίας της αγοράς (RUO) πρέπει να εφαρμόζονται άμεσα και να γίνονται σεβαστοί απ’ όλους, καθώς, μόνο μέσα από την προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού, μπορούμε να προσβλέπουμε στην ενίσχυση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας και την επιτυχή απάντηση της χώρας μας στην ψηφιακή πρόκληση.

Η Vivodi Telecom παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, Broadband Internet και ψηφιακής τηλεόρασης από μία μόνο γραμμή, μέσω της ΑΠΤΒ, χωρίς να μεσολαβεί το δίκτυο του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να απαλλάσσεται από το πάγιο του Οργανισμού. Οι αιτήσεις των χιλιάδων καταναλωτών που έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες της Vivodi εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της μη διάθεσης ζευγών Συνδετικού Καλωδίου (ΕΣΚ ή ΕΣΚΤ) από τον ΟΤΕ βάσει των προβλεπομένων χρονοδιαγραμμάτων, όπως αυτά ορίζονται από το υφιστάμενο θεσμικό – νομικό πλαίσιο (RUO).

Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια διαφύλαξης των συμφερόντων τους με συνέπεια και ευθύνη.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet EETT

Ίντερνετ στην Ελλάδα: 27Mbps η μέση ταχύτητα download

Το 2020, την πρώτη πανδημική χρονιά, η μέση ταχύτητα download στις σταθερές συνδέσεις Internet στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 27 Mbps.

Internet EETT

6 στους 10 Έλληνες παρακολουθούν τηλεοπτικό περιεχόμενο μέσω διαδικτυακών εφαρμογών

Η ΕΕΤΤ πραγματοποιήσε έρευνα για τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων και πραγματοποίησης κλήσεων / βιντεοκλήσεων.

Business EETT

ΕΕΤΤ: Επισκόπηση Αγορών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δημοσίευσε τα στοιχεία για το 2019 για τις αγορές των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Business EETT

Σημαντική καθυστέρηση στην παράδοση προϊόντων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών

Συνιστάται στους καταναλωτές πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους όρους παράδοσης που πρέπει να περιγράφονται στην ιστοσελίδα του καταστήματος.