Η Vivodi χαιρετίζει απόφαση της EETT

0

VivodiH Vivodi χαιρετίζει την απόφαση της ΕΕΤΤ (08/06/2007) σχετικά με τη λήψη προσωρινών μέτρων κατά του ΟΤΕ για θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο (ΑΠΤΒ), σύμφωνα με την οποία ο Οργανισμός υποχρεούται έως τις 15 Ιουνίου 2007:

– Να αποκαταστήσει άμεσα και ουσιαστικά τις βλάβες της Vivodi
– Να ενεργοποιήσει τους ήδη καθυστερημένους μεριζόμενους και πλήρεις βρόχους της Vivodi
Επίσης, ο ΟΤΕ οφείλει να παραδώσει στην εταιρεία έως το τέλος Ιουνίου 2007, 22.200 Συνδετικά Καλώδια, προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίηση των βρόχων και κατ’ επέκταση να ικανοποιηθούν οι εκκρεμείς αιτήσεις για τις υπηρεσίες της Vivodi.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Οι κανόνες λειτουργίας της αγοράς (RUO) πρέπει να εφαρμόζονται άμεσα και να γίνονται σεβαστοί απ’ όλους, καθώς, μόνο μέσα από την προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού, μπορούμε να προσβλέπουμε στην ενίσχυση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας και την επιτυχή απάντηση της χώρας μας στην ψηφιακή πρόκληση.

Η Vivodi Telecom παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, Broadband Internet και ψηφιακής τηλεόρασης από μία μόνο γραμμή, μέσω της ΑΠΤΒ, χωρίς να μεσολαβεί το δίκτυο του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να απαλλάσσεται από το πάγιο του Οργανισμού. Οι αιτήσεις των χιλιάδων καταναλωτών που έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες της Vivodi εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της μη διάθεσης ζευγών Συνδετικού Καλωδίου (ΕΣΚ ή ΕΣΚΤ) από τον ΟΤΕ βάσει των προβλεπομένων χρονοδιαγραμμάτων, όπως αυτά ορίζονται από το υφιστάμενο θεσμικό – νομικό πλαίσιο (RUO).

Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια διαφύλαξης των συμφερόντων τους με συνέπεια και ευθύνη.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα