Η Vivodi χαιρετίζει απόφαση της EETT

VivodiH Vivodi χαιρετίζει την απόφαση της ΕΕΤΤ (08/06/2007) σχετικά με τη λήψη προσωρινών μέτρων κατά του ΟΤΕ για θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο (ΑΠΤΒ), σύμφωνα με την οποία ο Οργανισμός υποχρεούται έως τις 15 Ιουνίου 2007:

– Να αποκαταστήσει άμεσα και ουσιαστικά τις βλάβες της Vivodi
– Να ενεργοποιήσει τους ήδη καθυστερημένους μεριζόμενους και πλήρεις βρόχους της Vivodi
Επίσης, ο ΟΤΕ οφείλει να παραδώσει στην εταιρεία έως το τέλος Ιουνίου 2007, 22.200 Συνδετικά Καλώδια, προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίηση των βρόχων και κατ’ επέκταση να ικανοποιηθούν οι εκκρεμείς αιτήσεις για τις υπηρεσίες της Vivodi.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Οι κανόνες λειτουργίας της αγοράς (RUO) πρέπει να εφαρμόζονται άμεσα και να γίνονται σεβαστοί απ’ όλους, καθώς, μόνο μέσα από την προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού, μπορούμε να προσβλέπουμε στην ενίσχυση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας και την επιτυχή απάντηση της χώρας μας στην ψηφιακή πρόκληση.

Η Vivodi Telecom παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, Broadband Internet και ψηφιακής τηλεόρασης από μία μόνο γραμμή, μέσω της ΑΠΤΒ, χωρίς να μεσολαβεί το δίκτυο του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να απαλλάσσεται από το πάγιο του Οργανισμού. Οι αιτήσεις των χιλιάδων καταναλωτών που έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες της Vivodi εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της μη διάθεσης ζευγών Συνδετικού Καλωδίου (ΕΣΚ ή ΕΣΚΤ) από τον ΟΤΕ βάσει των προβλεπομένων χρονοδιαγραμμάτων, όπως αυτά ορίζονται από το υφιστάμενο θεσμικό – νομικό πλαίσιο (RUO).

Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια διαφύλαξης των συμφερόντων τους με συνέπεια και ευθύνη.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]