Vivodi | Η Τζίνα Αλιμόνου πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Quad Play

Το νέο διαφημιστικό spot της Vivodi για την υπηρεσία Quad play με την εντυπωσιακή Τζίνα Αλιμόνου, να μας μαγνητίζει και να μας καλωσορίζει σε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας. Η πρωταγωνίστρια μας σαγηνεύει χαρίζοντάς μας το τηλέφωνό της, και μας καλεί να «πάμε ένα βήμα μπροστά», με το Quad play. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζίνα Αλιμόνου συνεργάζεται με τη Vivodi καθώς η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε επίσης στη καμπάνια του cableTV.

Τη σκηνοθεσία του διαφημιστικού spot έκανε ο Gigi Piola, Ιταλός σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών που έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ευρωπαϊκής show biz και ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για τη συνεργασία με τη Vivodi. Το αποτέλεσμα που φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Cinegram, ικανοποίησε όσους εργάστηκαν για αυτό, ενώ ο Ιταλός σκηνοθέτης δήλωσε ενθουσιασμένος με το ταλέντο και την ανεπιτήδευτη γοητεία της πρωταγωνίστριας, Τζίνας Αλιμόνου.

Vivodi Quad Play

Με το Quad Play η Vivodi, πρωτοπορεί και πάλι αλλάζοντας τα δεδομένα στην επικοινωνία με την προσφορά πακέτου υπηρεσιών που συνδυάζει σταθερή και κινητή τηλεφωνία, internet και ψηφιακή τηλεόραση ενώ με τη χρήση μιας και μόνο συσκευής, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και να τηρούν μια κοινή τηλεφωνική ατζέντα.

Επιπλέον, οι πολύ υψηλές ταχύτητες στο Internet έως 24Μbps για ατέλειωτο και γρήγορο σερφάρισμα, δωρεάν απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα και σε 21 επιλεγμένους προορισμούς στο Εξωτερικό καθώς και η προβολή ταινιών 1ης προβολής, η ενημέρωση από τα δημοφιλέστερα διεθνή τηλεοπτικά κανάλια, κάνουν την παραμονή στο σπίτι σκέτη απόλαυση, για όλη την οικογένεια.

Επεξεργάστηκε την 21 Ιουλίου 2008 9:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.