Ladies Talk | Κάθε slide και μια έκπληξη… (eStarling WiFi Digital Photo Frame)

Ένα από τα γυναικεία ελαττώματά μου είναι αυτό της… κουτσομπόλας! Επειδή όμως στην εποχή μας, η περιέργεια δε μου τρώει τη σόλα(!) αλλά το χρόνο στο facebook, στο Flickr και στα συναφή site πήρα τις αποφάσεις μου.. Θα βάλω την eStarling WiFi Digital Photo Frame κορνίζα στο γραφείο μου και θα περιμένω τους φίλους και συγγενείς – στους οποίους είναι γνωστή η αδυναμία μου! – να μου κάνουν έκπληξη στέλνοντας τις τελευταίες φωτογραφίες τους στο ψηφιακό κάδρο μου.. Κάθε φορά που θα το κοιτάω όλο και κάτι νέο θα έχει να μου πει… χμ!

Οι εικόνες λένε αξίζουν όσο χίλιες λέξεις.. Άραγε να τα βρήκανε η Κάτια και ο Αποστόλης? Ώπα.. να η φωτό της επανασύνδεσης.. Πόσο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις απρόσμενα φωτογραφίες των αγαπημένων σου ή να μαθαίνεις τα νέα τους από εικόνες- έκπληξη! Προσοχή μόνο μη στείλετε λάθος φωτογραφίες και -ουπς -αποκαλυφθείτε.. δε θέλω δυσάρεστα και χρεώνω για να κρατάω το στόμα μου κλειστό.. χαχα!

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την 8’’ στιλάτη ψηφιακή κορνίζα είναι το WiFi. Από την στιγμή που θα την συνδέσετε στο WiFi σας, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν σε αμέτρητα RSS photo feeds, στο Flickr, Picasa, Photobucket, AOL, iPhoto, Gallery ή στο Facebook. Οι καλύτερες και πιο πρόσφατες φωτογραφίες (αποθηκεύει περίπου 500 φωτογραφίες στην 128ΜΒ μνήμη της) θα ξεπηδούν απρόσμενα ενώ κάθε φορά που οι φίλοι σας θα ανεβάζουν φωτογραφίες στους social διαδικτυακούς λογαριασμούς τους, εσείς σχεδόν αμέσως θα τις βλέπετε στο ψηφιακό σας πλαίσιο! Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η κορνίζα σας διαθέτει το δικό της μοναδικό email στο οποίο οι φίλοι σας μπορούν να στέλνουν απευθείας τις φωτό τους χωρίς καν εσείς να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι για να τις κάνετε download! Μπορούν ακόμα να σας στέλνουν μικρά μηνύματα μέσω email ή κινητών τηλεφώνων (ένα μήνυμα από το αφεντικό να μη χαζεύω το περιμένω στα σίγουρα)!!!

Πατώντας ένα μόνο κουμπί η κορνίζα σας με τη σειρά της ανταλλάσει τις φωτογραφίες σας σε λογαριασμούς που έχετε επιλέξει ή σε άλλες ίδιες κορνίζες ενώ μπορείτε να ορίσετε να εμφανίζονται επιλεγμένες φωτογραφίες σε καθορισμένες ημερομηνίες όπως επετείους ή γενέθλια! Φυσικά δέχεται USB και κάρτες μνήμης, μπορείτε να τη προγραμματίσετε να απενεργοποιείται τη νύχτα για εξοικονόμηση ενέργειας, διαθέτει φίλτρο spam και επίσης λειτουργεί σαν απλό ψηφιακό πλαίσιο όταν δεν υπάρχει WiFi;;;!!

So, what’s new today???

Επεξεργάστηκε την 21 Ιουλίου 2008 12:44

Σχόλια

  • @ costas : έλεγα να στείλω video για να ζηλέψετε!!!
    βρε χάνω εγώ τα deadlines μου? θα στο στείλω στη Κρήτη!

  • techblog.gr δυνατά και αυτό το καλοκαίρι με συνεχή ενημέρωση για ότι νέο και ενδιαφέρον κυκλοφορεί από όλα τα μέρη της γης.

    Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2007
    Ανανεώνοντας το περιεχόμενο από το χωριό
    https://techblog.gr/wom/blogging-from-meronas/

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.