Δείτε όλα όσα χάνατε με τα καθαριστικά της Crystal Audio

Crystal Audio CCS19Αν είστε φίλος του Οικιακού Κινηματογράφου και των Multimedia, τότε σίγουρα θα θέλετε την καλύτερη απόδοση από τις συσκευές σας. Εν τούτοις όσο αναφορά τον καθαρισμό της τηλεόρασης, της βιντεοκάμερας, των φακών της φωτογραφικής σας μηχανής, των monitor υψηλής ανάλυσης και άλλων οθονών απεικόνισης βίντεο, ενδέχεται να προκαλέσετε καταστροφή του εξοπλισμού σας και υποβάθμιση της ποιότητας – ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα κοινό καθαριστικό τζαμιών.

Αν και αυτά τα καθαριστικά μπορούν να αφαιρέσουν τη σκόνη και τις δαχτυλιές, αφήνουν συνήθως αρκετά έντονους λεκέδες και ίχνη. Τα καθαριστικά τζαμιών μπορεί επίσης να στάξουν μέχρι το κάτω μέρος της οθόνης και να εισέλθουν στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά της συσκευής σας προτού προλάβετε να καθαρίσετε. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ακριβή ζημιά, ακόμα και πλήρη καταστροφή της συσκευής σας.

Τα καθαριστικά της Crystal Audio είναι σχεδιασμένα να καθαρίζουν χωρίς να αφήνουν ενοχλητικά ίχνη, ενώ το μαλακό πανί μικρο-ινών γυαλίζει οθόνες και φακούς για απόλυτη καθαρότητα και ζωντάνια χρώματος. Αντί για υπολείμματα σκόνης, θαμπάδα και γρατζουνιές, θα απολαύσετε μια καθαρή και ζωντανή εικόνα υπέρτατης ευκρίνειας.

Crystal Audio ειδικό καθαριστικό ΚΙΤ οθόνης CCS19: 200ml (18,95€)
-Ισχυρό καθαριστικό διάλυμα που απομακρύνει σκόνη, βρωμιές και δαχτυλιές
-Εξελιγμένη φόρμουλα χάρη στην οποία το καθαριστικό διάλυμα δε στάζει, ούτε αφήνει ίχνη και λεκέδες όπως τα κοινά καθαριστικά
-ΚΙΤ που περιλαμβάνει πανί ειδικής ύφανσης με μικρο-ίνες και βουρτσάκι για τις δύσκολες γωνίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές χωρίς να γδέρνουν την οθόνη σας.

Δείτε επίσης:
> Οι τηλεοράσεις Pioneer Kuro σε επιλεγμένα καταστήματα
> Toshiba, το πρώτο βήμα στον κόσμο της Υψηλής Ευκρίνειας
> Sony BRAVIA W3000: Η εξέλιξη της ποιότητας

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.