Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσεις

, Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσειςΠοτέ δεν ήταν πιο εύκολο και οικονομικό το να δημιουργήσεις τον προσωπικό οικιακό σου κινηματογράφο στο σαλόνι του σπιτιού σου. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και η ποιότητα την πλειονότητας αυτών, ικανοποιητική. Το techblog.gr επιλέγει και προτείνει μόνο τα καλύτερα μοντέλα για να συνθέσεις το δικό σου home cinema.

Τι χρειάζομαι:

, Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσειςPlayer
Το DVD player που έχουμε στο σαλόνι μας είναι αρκετό για να αναπαράγει ταινίες DVD. Αν θέλετε όμως να πειραματιστείτε περισσότερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον ηλεκτρονικός σας υπολογιστή αρκεί να έχει τις κατάλληλες υποδοχές σύνδεσης.

, Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσειςΜέσο προβολής
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επίπεδη τηλεόραση ή ένα βιντεοπροβολέα. Ο βιντεοπροβολέας θα χρειαστεί το δικό του «ελεύθερο» τοίχο ενώ η τηλεόραση όχι. Ο βιντεοπροβολέας θα δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερη εικόνα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση μπορεί και ενεργοποιείται κατευθείαν, ο βιντεοπροβολέας όμως, όχι, γιατί χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα για να «ζεσταθεί».

, Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσειςΕνισχυτή
Η απόκτηση ενός πολυκάναλου ενισχυτή home cinema είναι μονόδρομος. Τα μοντέλα με 5.1 κανάλια ήχου είναι τα πιο συνηθισμένα. Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο εξελιγμένο ρίξτε μια ματιά σε ενισχυτές με 7.1 κανάλια. Μην ξεχνάτε όμως ότι θα χρειαστείτε και τα ανάλογα 7 ηχεία!

, Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσειςΗχεία – subwoofer
Αποκτήστε ένα σύστημα 5.1 ή 7.1 ηχείων οικιακού κινηματογράφου ή δημιουργήστε το δικό σας επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια γκάμα μοντέλων και συνδυασμών. Ο αριθμός 1 υποδηλώνει το subwoofer. Δηλαδή 5.1 σημαίνει 5 περιφερειακά ηχεία (δύο μπροστά, ένα κεντρικό – διαλόγων, δύο πίσω surround) και 1 subwoofer. To 7.1 υποδηλώνει δυο ηχεία μπροστά, ένα κεντρικό – διαλόγων, δύο πλάγια surround, δυο πίσω surround και ένα subwoofer.

, Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσειςΚαλώδια σύνδεσης
Όλες οι επιμέρους συσκευές έρχονται με τα απαραίτητα καλώδια σύνδεσης. Θα σας προτείναμε όμως να επιλέξετε καλώδια εταιρειών που ειδικεύονται στο χώρο. Θα δείτε και θα ακούσετε τη διαφορά!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Χαιρετώ! Υπάρχει κανένα αρθράκι εδώ για αποστάσεις θέασης ανάλογα με τις ίντσες? Ευχαριστώ!

Κώστας Βλαχάκης

Stelios σε αυτή τη διεύθυνση μπορείς να βρεις πληροφορίες και ένα online κομπιουτεράκι για να μάθεις πόση πρέπει να είναι η απόσταση αναλόγως της τηλεόρασης και του χώρου σου 🙂
https://myhometheater.homestead.com/viewingdistancemetric.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.