Δείτε High Definition μέσα από μια τηλεόραση HUMAX

Humax LDE HD 40SΗ HUMAX έρχεται για μια ακόμη φορά να ταράξει τα νερά και να δώσει την πραγματική διάσταση στο High Definition, προσφέροντας την απόλυτη συσκευή τηλεόρασης με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη Υψηλής Ευκρίνειας. Με δύο μοντέλα, στις 32″ και 40″, η HUMAX καταρρίπτει τον μύθο του HD Ready και του High Definition μέσω αμφιβόλων πηγών, και προσφέρει ένα master piece στο καταναλωτικό κοινό για μοναδικές εμπειρίες στην Υψηλή Ευκρίνεια.

Τα δυο μοντέλα LDE HD 32S και LDE HD 40S προσφέρουν την ολοκληρωμένη λύση, καθώς πέρα από την τηλεόραση δεν απαιτείτε καμία άλλη συσκευή για να απολαύσει ο χρήστης την Ευκρίνεια που επιθυμεί, εφ’ όσον η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή με MPEG 4 / DVB-S2 καθώς και θύρα Common Interface για χρήση Module και αποκωδικοποίηση οποιουδήποτε πακέτου.

H Υψηλή Eυκρίνεια γίνεται πραγματικότητα μέσω εικόνων εκπληκτικής διαύγειας και καθαρότητα ήχου, διαθέτοντας περισσότερα από 1 εκατομμύριο pixels στην οθόνη. Η δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού σκληρού δίσκου HDD και μεταφορά αρχείων μέσω της θύρας USB 2.0 υπάρχει και στα δυο μοντέλα. Παράλληλα με την εκπληκτική φυσικότητα και ευκρίνεια της οθόνης, συμβαδίζει ο τρισδιάστατος ήχος που αποδίδεται μέσω του συστήματος virtual surround και του πολυλειτουργικού SRS TruSurround XT / Dolby Digital AC3 που μεταφέρει τον θεατή στο επίκεντρο της απόλαυσης του Home Cinema.

H σειρά των τηλεοράσεων LDE HD 32S και LDE HD 40S έχουν ανάλυση 1366×768,pixels διαθέτουν γωνία θέασης 178° και έχουν χρόνο απόκρισης 8ms. Διαθέτουν Ελληνικό μενού, EPG και 2 Χρόνια εγγύηση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.