Η MIRAI παρουσιάζει τηλεόραση 42’’ Full HD

Η MIRAI ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της DTL-642E500 42”, της μεγαλύτερης οθόνης LCD που διατίθεται μέχρι σήμερα στην αγορά. Προσφέροντας μια εμπειρία θέασης πραγματικού HD (High Definition) με μέγιστη ανάλυση στα 1920 x 1080, η DTL-642E500 επιτρέπει στους καταναλωτές να επωφεληθούν από τα DVD, τα τηλεοπτικά προγράμματα και τα παιχνίδια που προβάλλονται σε HD.

, Η MIRAI παρουσιάζει τηλεόραση 42’’ Full HD

Οι διαστάσεις της οθόνης της DTL-642E500 είναι 930.24×523.26, με υψηλό λόγο αντίθεσης 1200:1 για βαθιά καθαρότητα χρωμάτων, ενώ μπορεί να επιτύχει πραγματικό μαύρο. Το προϊόν περιλαμβάνει επίσης διπλό HDMI, απαραίτητο για τη σύνδεση με πηγές HD και εισόδους διπλού SCART, προσφέροντας τη δυνατότητα σύνδεσης μεγαλύτερης ποικιλίας αναλογικού και ψηφιακού εξοπλισμού στην τηλεόραση. Η τηλεόραση LCD 42’’ έχει ταχύ χρόνο απόκρισης στα 6,5 ms και οριζόντια γωνία θέασης 176°, ενώ υποστηρίζεται με εγγύηση 2 ετών (return to base warranty).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.