H νέα LCD TV της Samsung, R8 ποζάρει στα μεγαλύτερα καταστήματα επίπλων

, H νέα LCD TV της Samsung, R8 ποζάρει στα μεγαλύτερα καταστήματα επίπλωνΗ Samsung υπογράφει την αισθητική και την ουσιαστική λειτουργικότητα του χώρου σας, λανσάροντας στην ελληνική αγορά το νέο μοντέλο της φημισμένης για την ποιότητα και ευκρίνειά της LCD τηλεόραση την R8. Υποδεχτείτε τη στο σαλόνι σας και δημιουργήστε τη νότα αισθητικής που σας έλειπε!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς R7, η οποία έγινε ανάρπαστη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της, η Samsung προχώρησε στο λανσάρισμα της R8 προκειμένου να μην αφήσει παραπονεμένους τους «πιστούς φίλους» των υψηλών απαιτήσεων και του αυστηρού γούστου. Οι πέντε διαστάσεις των 19, 23, 26, 32 και 40 ιντσών στις οποίες διατίθεται, επιτρέπουν να προσαρμοστεί σε κάθε ανάγκη και επιθυμία, κάθε γούστο και στυλ, ενώ η ύψιστη ποιότητα εικόνας, η τέλεια ανάλυση χρωμάτων και το άψογο φινίρισμα των επιφανειών της την κατατάσσουν ανάμεσα στις καλύτερες τηλεοράσεις της αγοράς.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων R8 δεν ήρθε απλά για να γοητεύσει αλλά και να κυριαρχήσει και να δώσει προσωπικότητα στο χώρο σας. Προσαρμόζεται άψογα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και αλλάζει τα δεδομένα της αισθητικής του. Δεν ανταγωνίζεται αλλά αντικαθιστά, χωρίς δεύτερη σκέψη, την παλιά σας τηλεόραση! Είναι η εγγυημένη πρόταση για να απολαμβάνετε κάθε προσωπική σας στιγμή με άνεση και πολυτέλεια, όπως πραγματικά σας αξίζει.

Τα μεγαλύτερα καταστήματα επίπλων την εμπιστεύτηκαν και της άνοιξαν την πόρτα τους! Η R8 ταξίδεψε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και βρίσκεται ήδη στα καταστήματα Δελούδης, Divani & Divani, Bo Concept, Interni-Moda Bagno και Casa Di Patsi, ποζάροντας στις πιο φιγουράτες και εντυπωσιακές συνθέσεις επίπλων, έτοιμη να ζωντανέψει τα χρώματα των αισθήσεων σας!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.