Η LCD TV 52 ιντσών της SHARP κερδίζει το Ευρωπαϊκό Βραβείο EISA

Sharp LC-46HD1EΠρόσφατα το νέο μοντέλο LCD TV της Sharp, LC-52HD1E, με διαγώνιο 52 ίντσες, βραβεύτηκε από την EISA (Ευρωπαϊκή Επιτροπή Εικόνας και Ήχου) με το Time Shift TV Award. Η EISA είναι η μεγαλύτερη δημοσιογραφική οργάνωση πολυμέσων από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, με συμμετοχή 50 περίπου περιοδικών εξειδικευμένων στον ήχο, στα ηλεκτρονικά, στο video και στην φωτογραφία.

Η LC-52HD1E (το μοντέλο διατίθεται και σε 46’’ LC-46HD1E), σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ένα νέο προϊόν, που τοποθετείται στην Hi-End κατηγορία των τηλεοράσεων LCD, ενσωματώνοντας πρωτόγνωρα όσο και εντυπωσιακά τεχνολογικά επιτεύγματα. Συγκεκριμένα διαθέτει 4 δέκτες 1 εκ των οποίων είναι δορυφορικός με δυνατότητα αναπαραγωγής HD περιεχομένου, ενσωματωμένο σκληρό δίσκο με δυνατότητα time-shift, ψηφιακούς ενισχυτές ήχου 1Bit και αποσπώμενο σύστημα ηχείων.

Το panel της αντικατοπτρίζει την τεχνολογική υπεροχή της SHARP αγγίζοντας την κορυφαία τιμή πραγματικής αντίθεσης του 3000:1 (native panel contrast), ενώ η δυναμική αντίθεση φτάνει το 15.000:1 με τον χρόνο απόκρισης να μην ξεπερνά τα 4msec. Φυσικά η συσκευή έχει ανάλυση Full-HD (1080p) και διαθέτει σάρωση στα 100Hz, ενώ η θύρα USB την καθιστά ικανή να συνδεθεί με σχεδόν όλες τις ψηφιακές συσκευές. Το απόσταγμα της τεχνογνωσίας της SHARP έχει χρησιμοποιηθεί στην LC-52HD1E με αποτέλεσμα μια συσκευή με άψογή εμφάνιση, κρυστάλλινη εικόνα, βαθύτατο μαύρο, ρευστή κίνηση και εντυπωσιακή ηχητική απόδοση.

Η ναυαρχίδα των τηλεοράσεων της SHARP δεν θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένη πουθενά αλλού παρά στην Ιαπωνία. Η LC-52HD1E είναι μια συσκευή που ήρθε από το μέλλον, για να θέσει νέα standards στην αναπαραγωγή της εικόνας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.