Η μεγαλύτερη τηλεόραση LCD είναι 108 ιντσών

Η SHARP κατασκεύασε επιτυχώς την μεγαλύτερη σε παραγωγή LCD τηλεόραση στον κόσμο με διαγώνιο 108 ίντσες και παρουσίασε το πρωτότυπο μοντέλο στην Διεθνή Διοργάνωση CES στο Λας Βέγκας στις 8 Ιανουαρίου 2007. Η καινούργια LCD της SHARP χαρακτηρίζεται από οθόνη Advanced Super View Full-Spec HD και είναι κατασκευασμένη στο εργοστάσιο της SHARP Kameyama No2… το πρώτο εργοστάσιο στον κόσμο που χρησιμοποιεί υποστρώματα γυαλιού 8ης γενιάς. Η επιτυχία αυτής της ανάπτυξης στην τεχνολογία σημαίνει ότι τώρα είναι δυνατόν να παράγονται LCD τηλεοράσεις σε όλα τα μεγέθη από 13 ίντσες μέχρι υπερβολικά μεγάλα μεγέθη.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.