Games

Ακυρώνεται η E3 2022

Το πολυαναμενόμενο gaming event της χρονιάς, η E3, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος ούτε online και θα επιστρέψει το 2023.

Σε tweet του, ο Will Powers, PR της Razer, ανέφερε ότι έλαβε ένα email που ανέφερε ότι η E3 digital ακυρώθηκε. Το IGN επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως είδε αντίστοιχα email ακύρωσης.

Η εμπορική έκθεση video game είχε προγραμματιστεί να γίνει κανονικά αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Τελικά, η Ε3 δεν θα πραγματοποιηθεί καθόλου.

Η πανδημία έχει αλλάξει τη μοίρα των συγκεντρώσεων σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως η Ε3. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα αρκετοί επαγγελματίες του χώρου δήλωσαν πως βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19 μετά την παρουσία τους στο Συνέδριο προγραμματιστών παιχνιδιών στο Σαν Φρανσίσκο.

Παράλληλα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν στραφεί στα διαδικτυακά events, καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον της Ε3. Τρανό παράδειγμα αποτελούν οι εκθέσεις Direct της Nintendo, το EA Play Live και το State of Play της Sony.

Σύμφωνα με ένα tweet από τον Stephen Totilo του Axios, ωστόσο, η ESA είπε: «Το E3 θα επιστρέψει το 2023 ανανεωμένη γιορτάζοντας νέα και συναρπαστικά βιντεοπαιχνίδια και καινοτομίες». Η E3 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.