Amazon Luna: Υπηρεσία streaming παιχνιδιών με μόλις 5,99 δολάρια το μήνα

, Amazon Luna: Υπηρεσία streaming παιχνιδιών με μόλις 5,99 δολάρια το μήνα

Η Amazon ανακοίνωσε τη δική της πρόταση στο Cloud gaming, παρουσιάζοντας τον ανταγωνιστή των Google Stadia και Microsoft xCloud, με την ονομασία Amazon Luna. Η νέα πρόταση της Amazon θα προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια σε PC, Mac, Fire TV, iPhone και iPad.

Η νέα υπηρεσία θα ξεκινήσει με τιμή γνωριμίας των μόλις 5,99 δολαρίων ανά μήνα, ενώ δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν από δύο συσκευές παράλληλα. Επίσης, επιτρέπει το stream σε 4K με 60fps σε “επιλεγμένους τίτλους”, χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί. Επιπλέον, η Amazon συνεργάζεται με την Ubisoft για τη διάθεση τίτλων όπως το Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6 και Immortals Fenyx Rising την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσουν.

Το Amazon Luna θα έχει ενσωματωμένη την υπηρεσία streaming Twitch. Όσοι παρακολουθούν κάποιο βίντεο στο Twitch θα μπορούν να ξεκινούν το αντίστοιχο παιχνίδι, αν είναι στα διαθέσιμα της υπηρεσίας. Μαζί, η Amazon παρουσίασε και ένα νέο χειριστήριο, το Luna Controller, το οποίο έχει ενσωματωμένη την Alexa και θα κοστίζει 49,99 δολάρια.

Μελλοντικά, η υπηρεσία Amazon Luna θα κυκλοφορήσει και σε Android μέσω ξεχωριστής εφαρμογής. Το ξεχωριστό στοιχείο της υπηρεσίας είναι πως κάθε developer θα έχει ξεχωριστό κανάλι για τα παιχνίδια του, οπότε οι παίκτες θα μπορούν να δουν όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης τους εταιρείας σε μία σελίδα. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν ποιες άλλες εταιρείες θα μπουν στην υπηρεσία.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.