Ρομπότ παίζει Angry Birds [video]

Έχετε τερματίσει με την πρώτη σχεδόν όλες τις πίστες του Angry Birds ξανά και ξανά; Δεν μπορείτε όμως να περάσετε εκείνη τη δύσκολη του Rio με τα πιθικάκια μέσα στη αποθήκη; Κανένα πρόβλημα! Αφήστε αυτό το ρομπότ να κάνει τη δουλειά για εσάς και δείχτε στο τέλος τον πίνακα με τα high scores στους φίλους σας καμαρώνοντας για τις ικανότητές σας. Δείτε το βίντεο.

, Ρομπότ παίζει Angry Birds [video]

Πηγή

Kudos to Allesio

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Techfan

Χμ…

Πέρα από την πλάκα, πολλοι επιστήμονες αφιέρωσαν σχεδόν ολόκληρη την καριέρα τους για το A.I. (βλέπε ρομπότ σκάκι).

Είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσαν να διαθέσουν τις γνώσεις τους σε πιο ουσιαστικά πράγματα και όχι μόνο σε συνεχή πειραματικά σχέδια που στην πορεία αποκαλύπτονται ως μη κερδοφόρα…

Ακόμα γελάω… χαχαααα +Thnk’s 4 posting;) appreciate it..

george barca

μπραβο το ρομποτ,με τη μια ε?καλητερα κι απο εμενα παιζει……..
ελεος ρε παιδια τι αλλο θα δουμε?

Ηρακλής

Και ποιος είπε οτι η επιστήμη και η έρευνα έχουν να κάνουν με την κερδοφορία? Η επιστήμη έχει να κάνει με ένα από τα βασικά ένστικτα του ανθρώπου: την περιέργεια, όχι την απληστεία.

geoper2

Καλό αλλά απο οτι βλέπω στην πηγή δν είναι ρομπότ απλά είναι ένας μηχανισμός που το ελέγχει ένας άνθρωπος ουσιαστικά αντι να χρησιμοποιεί τα δάκτυλα χρησιμοποιεί τους κινητήρες…

Βαγγέλης

Ναι δεν υπαρχει καθολου AI απο πίσω, επίσης δεν τα έφαγε με την μια γιατι θα είδες πιστευω οτι πήρε ένα αστέρι μόνο στον τερματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.

Games Angry Birds featured

Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Η Rovio γιορτάζει τα 10α γενέθλια των Angry Birds με πολλούς ιδιαίτερους τρόπους. Όπως η διοργάνωση μιας καμπάνιας ειδικά για τη UNICEF.

Gear Angry Birds

Η Epic επιστροφή των Angry Birds

Τα δημοφιλή Angry Birds επιστρέφουν ανανεωμένα και παρόλο που οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Rovio πριν μερικά χρόνια, η μορφή του παιχνιδιού έχει αλλάξει στην ουσία της. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι ρόλων (RPG) και όχι το κλασικό παιχνίδι δράσης που ήταν. Όπως στα περισσότερα RPG παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τα […]