Ρομπότ παίζει Angry Birds [video]

Έχετε τερματίσει με την πρώτη σχεδόν όλες τις πίστες του Angry Birds ξανά και ξανά; Δεν μπορείτε όμως να περάσετε εκείνη τη δύσκολη του Rio με τα πιθικάκια μέσα στη αποθήκη; Κανένα πρόβλημα! Αφήστε αυτό το ρομπότ να κάνει τη δουλειά για εσάς και δείχτε στο τέλος τον πίνακα με τα high scores στους φίλους σας καμαρώνοντας για τις ικανότητές σας. Δείτε το βίντεο.

Πηγή

Kudos to Allesio

Σχόλια

  • Χμ...

    Πέρα από την πλάκα, πολλοι επιστήμονες αφιέρωσαν σχεδόν ολόκληρη την καριέρα τους για το A.I. (βλέπε ρομπότ σκάκι).

    Είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσαν να διαθέσουν τις γνώσεις τους σε πιο ουσιαστικά πράγματα και όχι μόνο σε συνεχή πειραματικά σχέδια που στην πορεία αποκαλύπτονται ως μη κερδοφόρα...

  • μπραβο το ρομποτ,με τη μια ε?καλητερα κι απο εμενα παιζει........
    ελεος ρε παιδια τι αλλο θα δουμε?

  • Και ποιος είπε οτι η επιστήμη και η έρευνα έχουν να κάνουν με την κερδοφορία? Η επιστήμη έχει να κάνει με ένα από τα βασικά ένστικτα του ανθρώπου: την περιέργεια, όχι την απληστεία.

  • Καλό αλλά απο οτι βλέπω στην πηγή δν είναι ρομπότ απλά είναι ένας μηχανισμός που το ελέγχει ένας άνθρωπος ουσιαστικά αντι να χρησιμοποιεί τα δάκτυλα χρησιμοποιεί τους κινητήρες...

  • Ναι δεν υπαρχει καθολου AI απο πίσω, επίσης δεν τα έφαγε με την μια γιατι θα είδες πιστευω οτι πήρε ένα αστέρι μόνο στον τερματισμό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.