Αποκτήστε δωρεάν το Dandara: Trials of Fear Edition [Epic Games Store]

Η Epic δίνει δωρεάν το 2D platformer παιχνίδι Dandara: Trials of Fear Edition μέσα από το ψηφιακό της κατάστημα Epic Games Store. Για να το αποκτήσετε, μπορείτε να μπείτε εδώ μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 18:00 και να το βάλετε στη συλλογή σας, μέσω του Epic Games λογαριασμού σας.

Στο παιχνίδι σας δίνει τον έλεγχο της Dandara και θα σας επιστρέψει σε πιο παλιές εποχές του platforming με τα γραφικά του. Ο παίκτης καλείται να κινηθεί στο χώρο μέσω μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο και όχι με τρέξιμο ή άλματα. Μπορείτε να ελέγχετε το που θα γίνει το επόμενο βήμα της Dandara, ενώ σας δίνονται και κάποια “όπλα” για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς.

Epic Games Store, Αποκτήστε δωρεάν το Dandara: Trials of Fear Edition [Epic Games Store]

Αν δε το έχετε παίξει μέχρι σήμερα, καθώς έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες από το 2018, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για να το απολαύσετε. Την επόμενη βδομάδα, μετά το Dandara: Trials of Fear Edition, θα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το παιχνίδι For The King μέσω του Epic Games Store.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.