Δωρεάν το Asphalt 8: Airborne για Windows Phone 8

Το Asphalt 8: Airborne βρίσκεται διαθέσιμο τώρα και δωρεάν για να το κατεβάσετε στο Windows Phone 8 smartphone σας! Όπως συναίβει και στην περίπτωση του Android, το game θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα δωρεάν μιας και μετά θα επιστρέψει στην κανονική του τιμή των 0.99$. Όλοι οι racing mobile gamers προλάβετε τώρα!

Με 47 διαφορετικές καρότσες ανάμεσά τους και Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX και Pagani Zonda R, εξωτικές τοποθεσίες και ράμπες για να κάνετε άλματα. Βρείτε το δωρεάν εδώ!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2014 13:37

Σχόλια

  • Το κατέβασα χτες το βραδυ αλλα διέγραψα σχεδόν τα πάντα γιατι τα WP δεν αφηνουν να εγκαταστησεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και τα κινητά με 8gb είναι αχρηστα . Το παιχνίδι χρειάστηκε 3.2gb περίπου για να το κατεβάσεις και μετά την εγκατάσταση σου αφηνει 1gb περίπου ελεύθερο απο τα 3.2

  • Το κατέβασα και σε full version. Το είχα μόνο δοκιμαστικό. Πολύ ωραίο αλλά βαρύ (προσωπικά δεν έχω πρόβλημα χωρου). Πολύ καλό γενικά αξιζει!!
    _Lumia920

  • Μόλις το κατέβασα,το παιχνίδι τα σπάει εμένα στο lumia 520 μου μου κατέλαβε 1,4 GB με ελεύθερο χώρο 2,1 GB

  • Το κατέβασα στο 920 και στο λαπτοπ, είναι δωρεάν και για windows 8. Ωραίο παιχνίδι και καλά γραφικά.

  • Καλη φαση. Τρεχει πολυ καλα σε ativ s, καλο frame rate. Παντα μου δινει την εντυπωση οτι σπαει λιγο αλλα και σε αλλες πλατφορμες τα ιδια μου φαινεται.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.