Samsung Galaxy S5 leather concept

Μαζί με τις φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ημερομηνία ανακοίνωσης του Galaxy S5 καταφθάνουν και τα concept για το πως θα μπορούσε να είναι εμφανισιακά. Ο σχεδιαστής του πιο πρόσφατου mockup εμπνέεται από το LG G2 με τα λεπτά bezel και βάζει κανονικό δέρμα στην πλάτη του S5.

Εμένα προσωπικά με μπερδεύει αυτή τη προσέγγιση, σίγουρα όμως είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Samsung. Εσείς τι λέτε;

Πηγή

Σχόλια

  • Πολύ ωραίο εμφανησιακά. Απ όσο καταλαβαίνω μέταλλο και δέρμα. Και τα bezels πολύ μικρά!

  • Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ κάτι τέτοιο! Οχι μόνο λόγο δέρματος αλλά γενικά σαν design!

  • Εγω ενα lg g2 βλέπω με πλατη απο δερμα. Μπροστά καλο ειναι. Το δερμα οπως φαίνεται ειναι χαζομαρα.

  • Αν μπορούσε να βάλει δέρμα η σαμσουνγκ θα το έβαζε απ το note 3.Σιγά το κόστος ειδικά άν βάλεις απομίμηση δέρματος.το θέμα είναι άλλο.ότι το δέρμα εγκλωβίζει την θερμοκρασία. Στο σημείο που είναι ο επεξεργαστής αντι να γινόταν επαγωγή Θα έψηνες μπριζόλες.κατ εμέ και το δέρμα αλλά και η λυση με τις πλαστικές ραφες είναι η κακογουστιά προσωποποιημένη. Θες να βάλεις πλαστικό;βαλε ένα αυστηρο ματ στιβαρό καπακι και καθαρησες.

  • Ποτε δεν καταλαβα την ψυχωση με το μεταλλικο καπακι. Οταν ειναι τηλεφωναρα και ςχει τρελά specs, τι ρολο παιζει το...καπακι? Μιλαμε για συσκευες για 2χρονια και οχι για 20 να χρειαζεται σασι.Εκτος αν οσοι βλεπουν την πλατη του galaxy, θελουν να βλεπουν μεταλο.

  • Oχι αν είναι να βγάλει μεταλλικό όχι την χαζομάρα το δέρμα τελείως βλακεία χαζό και γενικά δεν μου φαίνεται όμορφο,αν είναι έτσι 1.000.000 φορές πάλι το πλαστικό αν και δίαβασα οτι θα υπάρχουν 2 εκδόσης πλαστικό και μεταλικό,το δέρμα πρώτη φορά το βλέπω,αλλα αν δεν δουμε μεχρι την παρουσιαση δεν πιστεύω τιποτα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.