Bayonetta 3: Αποχώρησε ο βασικός σχεδιαστής και πήγε στην Tango Gameworks

Bayonetta 3, Bayonetta 3: Αποχώρησε ο βασικός σχεδιαστής και πήγε στην Tango Gameworks

Bayonetta 3, Bayonetta 3: Αποχώρησε ο βασικός σχεδιαστής και πήγε στην Tango Gameworks

Το Bayonetta 3 είναι από τους ποιο αναμενομένους τίτλους για το Nintendo Switch, με την Platinum Games να έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και ανάπτυξή του. Ωστόσο μια δυσάρεστη εξέλιξη έγινε γνωστή για τον άνθρωπο που έχει αναλάβει το έργο. Όπως έγινε γνωστό, ο Marius Hermanavicius που είχε τον ρόλο του lead designer, θα αφήσει την Platinum Games για την Tango Gameworks, μια εξέλιξη όχι αρκετά ευχάριστη και με τις πρώτες ανησυχίες περί του μέλλοντος του Bayonetta 3 να έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Bayonetta 3, Bayonetta 3: Αποχώρησε ο βασικός σχεδιαστής και πήγε στην Tango Gameworks

Ο Marius Hermanavicius βρέθηκε στην Platinum Games για την ανάπτυξη του Bayonetta 3 τα τελευταία 4 χρόνια πριν την αφήσει για την Tango Gameworks. Το Bayonetta 3 είναι ένας τίτλος που περιμένουν αρκετά χρόνια οι φίλοι της σειράς, και είναι λογικό μια τέτοια αποχώρηση γεννά ερώτημά για το πόσο θα επηρεαστεί την ανάπτυξη του. Ο Marius Hermanavicius έγινε μέλος της Tango Gameworks τον περασμένο Αύγουστο. Σενάρια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα θέλουν την Tango Gameworks να βρίσκεται στην διαδικασία ανάπτυξης του Evil Within 3.

Bayonetta 3, Bayonetta 3: Αποχώρησε ο βασικός σχεδιαστής και πήγε στην Tango Gameworks

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Tango Gameworks βρίσκεσαι κοντά στην ολοκλήρωση του Ghostwire: Tokyo, που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για το PlayStation 5 μέσα στο 2022. Η συμμετοχή του Marius Hermanavicius θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στην ανάπτυξη του, ή θα τον έβλεπε μέλος της ομάδας δημιουργίας κάποιου νέου IP. Να θυμίσουμε ότι η Tango Gameworks είναι μέλος των Xbox Game Studios μετά την εξαγορά της Bethesda.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Gaming Nintendo Nintendo Switch

Nintendo Switch: Παρουσιάζει το Year in Review 2022 – Δείτε τι παίξατε περισσότερο

Ήταν μια υπέροχη χρονιά για το gaming, είτε περάσατε χρόνο με χαλαρωτικές επιλογές είτε παλεύατε απέναντι σε ομάδες εχθρών, παίξατε πολλά παιχνίδια στο σύστημα Nintendo Switch™.

Games Nintendo Switch PlayStation 4 PlayStation 5

Marvel’s Midnight Suns: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας από την Firaxis Game

Στη δημοσιότητα δόθηκε κατά την διάρκεια τού Game Fest Festival ένα νέο trailer για το Marvel’s Midnight Suns.