Games

Call of Duty Black Ops Cold War: Οι hackers ξεκίνησαν από τις beta

Φαίνεται πως φέτος οι hackers ξεκίνησαν από νωρίς την εμφάνιση τους, με ήδη δείγματα από τις beta του επερχόμενου Call of Duty Black Ops Cold War. Χρήστες του Reddit μας δίνουν αρκετά βίντεο, στα οποία βλέπουμε τους παίκτες που χρησιμοποιούν aimbot εν δράση, από την κοινότητα φυσικά των PC players.

Αν και το παραπάνω είναι το πιο διαδεδομένο, οι παίκτες θα συναντήσουν και άλλου είδους hacks, όπως το γνωστό wallhack. Αν και η beta του Call of Duty Black Ops Cold War υποστηρίζει cross-platform multiplayer σε Xbox One, PlayStation 4 και PC, ήδη οι παίκτες των κονσόλων διαλέγουν να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία, καθώς οι hackers από το PC καταστρέφουν την εμπειρία των παικτών.

Δυστυχώς όμως, αν απενεργοποιήσει κάποιος το cross-platform multiplayer, θα μπορεί να παίζει μόνο με παίκτες της εκάστοτε κονσόλας. Με τον τίτλο να είναι ακόμα σε beta, το matchmaking θα περιλαμβάνει ελάχιστα παιχνίδια. Όπως και να έχει, οι hackers στο CoD παραμένουν ένα μεγάλο πρόβλημα, ενώ φαίνεται ήδη πως στο Black Ops Cold War δε θα αλλάξουν και τόσο τα πράγματα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Οκτωβρίου 2020 13:57

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.