Games

Call of Duty Modern Warfare: Μία πρώτη ματιά στο Zombie Mode που δε μπήκε ποτέ στο παιχνίδι

Χωρίς να γνωρίζουμε αν όντως είχε αναπτυχθεί αρκετά η ιδέα ή αν απλά ήταν κάποιο από τα αρχικά concept που εξέταζαν, η Infinity Ward είχε στα πλάνα της ένα Zombie Mode για το Call of Duty: Modern Warfare. Το τι έγινε ακριβώς και η εταιρεία άλλαξε γνώμη είναι κάτι που δε θα μάθουμε, αλλά είναι σίγουρο πως δε θα δούμε και ποτέ το εν λόγω mode.

Ο Aaron Beck, principal artist της Infinity Ward, μας δίνει μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram μία πρώτη γεύση από το Zombie Mode που είχε σχεδιάσει η ομάδα, αφού πρώτα πήρε την άδεια από την εταιρεία. Στις εικόνες βλέπουμε έναν Ρώσο στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων να έχει δύο τετράποδες μηχανές, οι οποίες κρατάνε με λουριά τα zombie.

Αν και ο ίδιος θεωρεί ότι θα ήταν διασκεδαστικό να μπει το εν λόγω mode, δυστυχώς το Call of Duty: Modern Warfare δεν προσφέρει κάτι αντίστοιχο. Θα μπορούσε ίσως να προστεθεί στο Call of Duty: Warzone, όμως ο διευθύνων του δημιουργικού τμήματος του studio είχε δηλώσει πως ο τίτλος θέλει να εστιάσει σε αυθεντική εμπειρία σε ένα πραγματικό κόσμο, χωρίς να μπορούν απλά να βάλουν zombie σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Από την άλλη, ήδη αναμένουμε τον επόμενο τίτλο της σειράς Call of Duty, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του έτους. Μπορεί να μην έγινε τυχαία η αποκάλυψη τώρα και η εταιρεία να θέλει να δει αντιδράσεις για το εάν ενδιαφέρεται ακόμα ο κόσμος για Zombie Mode ή αν απλά έχει εξασθενήσει ο έρωτας που είχαμε όταν το είδαμε πρώτη φορά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Ιουλίου 2020 3:20

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.