CoD Black Ops Cold War: Πιο σταθερά 120fps στο PS5, καλύτερο σε Ray Tracing το Xbox Series X


Τα next-gen παιχνίδια είναι ήδη εδώ και πλέον έχουμε το συγκριτικό μεταξύ των PS5 και Xbox Series X και στο CoD Black Ops Cold War. Το βίντεο έρχεται από το κανάλι Digital Foundry, το οποίο συγκρίνει τα δύο συστήματα, με τις αποδόσεις τους να είναι εξαιρετικές.

Αν και τα δύο συστήματα τρέχουν ικανοποιητικά σε κάθε λειτουργία, υπάρχουν δύο μικρές διαφορές. Για ακόμη μία φορά, φαίνεται πως το PS5 μπορεί να διατηρήσει πιο εύκολα σταθερά τα 120fps, όμως σε 1080p ανάλυση. Από την άλλη το Xbox Series X φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά σε 4K ανάλυση με ενεργοποιημένο το Ray Tracing, κρατώντας σταθερά τα 60fps, κάτι που δεν κάνει το PlayStation 5.

CoD, CoD Black Ops Cold War: Πιο σταθερά 120fps στο PS5, καλύτερο σε Ray Tracing το Xbox Series X

Από την άλλη όμως, οι διαφορές είναι μικρές σε κάθε mode, είτε υπέρ του PS5 είτε υπέρ του Xbox Series X. Κάτι παρόμοιο έχουμε δει και στο συγκριτικό του Devil May Cry 5 Special Edition, όπου με Ray Tracing και 4K η κονσόλα της Microsoft είχε το προβάδισμα, ενώ σε FHD και 120fps η κονσόλα της Sony τα πήγε καλύτερα.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, τόσο στο CoD Black Ops Cold War όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Πάντως, σίγουρα περιμένουμε να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα, όταν οι κονσόλες θα έχουν ωριμάσει παραπάνω και οι developers θα μπορούν να τις αξιοποιήσουν περισσότερο.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.