Dead Cells: Κυκλοφορεί το καλοκαίρι σε iOS και αργότερα σε Android [trailer]

Πέρυσι τον Οκτώβριο, το Dead Cells εμφανίστηκε στο Play Store σε φάση pre-registration. Ωστόσο, η καταχώρηση κατέβηκε από το κατάστημα εφαρμογών της Google σχεδόν σε χρόνο μηδέν. Τότε δεν ήμασταν σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως η εταιρεία δουλεύει στην Android έκδοση του παιχνιδιού ή πρόκειται για κάποιο επίσημο user guide.

Dead Cells, Dead Cells: Κυκλοφορεί το καλοκαίρι σε iOS και αργότερα σε Android [trailer]

Τελικά η Motion Twin ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Playdigious για τη δημιουργία mobile έκδοσης του Dead Cells. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για iOS και η έκδοση για Android θα έρθει κάποια στιγμή αργότερα, χωρίς οι εταιρείες να δώσουν κάποια πιθανή ημερομηνία.

Η ανακοίνωση δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες, αλλά γνωρίζουμε ότι η έκδοση για iOS θα έρθει με υποστήριξη controller και τιμή $9.99, χωρίς πρόσθετες αγορές εντός της εφαρμογής. Οπότε ελπίζουμε ότι και η έκδοση για Android θα κινείται σε παρόμοια πλαίσια και δεν θα χρησιμοποιεί κάποιο ακριβό freemium μοντέλο.

Η Playdigious παρέχει σύστημα ενημέρωσης μέσω email στην ιστοσελίδα του Dead Cells, για όσους επιθυμούν να εγγραφούν ώστε να λάβουν ειδοποίηση μόλις το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα της επιλογής τους. Εμείς κάναμε ήδη εγγραφή, εσείς τι περιμένετε;

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.