Διαρροή από το PlayStation Store αποκαλύπτει το Far Cry 6

, Διαρροή από το PlayStation Store αποκαλύπτει το Far Cry 6

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας PlayStation Store του Hong Kong μάθαμε την ύπαρξη του επερχόμενου τίτλου της σειράς Far Cry, αλλά και τις πρώτες πληροφορίες του cross-gen παιχνιδιού.

To εξώφυλλο του παιχνιδιού αποκαλύπτει πως ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού θα είναι το Giancarlo Esposito, γνωστός από το ρόλο του στη σειρά Breaking Bad. Η Ubisoft αναφέρει πως Far Cry 6 θα προσφέρει το μεγαλύτερο χάρτη της σειράς, με διάφορα τοπία όπως παραλίες και δάση, ενώ οι παίκτες θα έχουν στην κατοχή τους όπλα, οχήματα και… Amigos!

Το Far Cry 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 και PlayStation 5. Σύμφωνα με τη σελίδα – η οποία πλέον κατέβηκε – του PlayStation Store όσοι αγοράσουν τον τίτλο για PlayStation 4 θα έχουν δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση για το PlayStation 5, κάτι που σημαίνει ότι και οι χρήστες του Xbox One θα έχουν δωρεάν αναβάθμιση μέσω Xbox Smart Delivery.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Θυμάμαι το far cry το μακρυνό 2004 σε ένα internet cafe στον Έβρο. Αυτές οι πτώσεις από τον καταρράκτη και ο ίλιγγος που μου προκαλούσαν, μου έχουν μείνει αξέχαστες…

SUPS 👨‍⚖️

Νταξει 80 ευρω τ δινω μονο κ μονο για ν τ πληρωθει καλα ο o Giancarlo.. χεστηκα γ το παιχνιδι αν ειναι καλο η οχι…ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.