Games

Διαρροή από το PlayStation Store αποκαλύπτει το Far Cry 6

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας PlayStation Store του Hong Kong μάθαμε την ύπαρξη του επερχόμενου τίτλου της σειράς Far Cry, αλλά και τις πρώτες πληροφορίες του cross-gen παιχνιδιού.

To εξώφυλλο του παιχνιδιού αποκαλύπτει πως ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού θα είναι το Giancarlo Esposito, γνωστός από το ρόλο του στη σειρά Breaking Bad. Η Ubisoft αναφέρει πως Far Cry 6 θα προσφέρει το μεγαλύτερο χάρτη της σειράς, με διάφορα τοπία όπως παραλίες και δάση, ενώ οι παίκτες θα έχουν στην κατοχή τους όπλα, οχήματα και… Amigos!

Το Far Cry 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 και PlayStation 5. Σύμφωνα με τη σελίδα – η οποία πλέον κατέβηκε – του PlayStation Store όσοι αγοράσουν τον τίτλο για PlayStation 4 θα έχουν δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση για το PlayStation 5, κάτι που σημαίνει ότι και οι χρήστες του Xbox One θα έχουν δωρεάν αναβάθμιση μέσω Xbox Smart Delivery.

Πηγή

Σχόλια

  • Θυμάμαι το far cry το μακρυνό 2004 σε ένα internet cafe στον Έβρο. Αυτές οι πτώσεις από τον καταρράκτη και ο ίλιγγος που μου προκαλούσαν, μου έχουν μείνει αξέχαστες...

  • Νταξει 80 ευρω τ δινω μονο κ μονο για ν τ πληρωθει καλα ο o Giancarlo.. χεστηκα γ το παιχνιδι αν ειναι καλο η οχι...ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.