Διέψευσε τις φήμες για επιστροφή του Silent Hill η Konami

, Διέψευσε τις φήμες για επιστροφή του Silent Hill η Konami

Το Silent Hill αποτελεί ένα franchise από video games, με το πρώτο να κυκλοφορεί το 1999 και το τελευταίο να βγαίνει στην αγορά το 2012. Έκτοτε, δεν είδαμε τη σειρά να έχει συνέχεια, όμως πρόσφατα υπήρξαν φήμες, οι οποίες την ήθελαν να επιστρέφει, και μάλιστα με δύο παιχνίδια.

Το πρώτο θα ήταν ένα reboot με παρόμοιο στιλ με τα αυθεντικά video games του franchise, πάνω στα οποία έχουν δουλέψει αρκετοί από την αρχική ομάδα, που τώρα εργάζονται στη Sony. Η τελευταία φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση όλου του franchise και πως μίλησε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τον Χιντέο Κοτζίμα, αφού η Kojima Productions ήταν από τις βασικές προγραμματίστριες του παιχνιδιού.

Μάλιστα, οι φήμες έλεγαν και για επιστροφή του δικού του Silent Hill, όμως δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά του. Ο λόγος, για τον οποίο φημολογείται ότι μίλησαν οι δύο πλευρές, είναι η επανασύνδεση της σειράς με κάποιον επεισοδιακό τίτλο.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω είναι φήμες, που διέψευσε εκπρόσωπος της Konami US, με δηλώσεις του στο Rely on Honor, μία από τις βασικές πηγές της όλης φημολογίας. «Είμαστε ενήμεροι για όλες τις φήμες και τα ρεπορτάζ, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν είναι αλήθεια.

Ξέρω ότι αυτή δεν είναι η απάντηση που θα ήθελαν να ακούσουν οι φαν. Αυτό σημαίνει ότι κλείνουμε εντελώς την πόρτα στο franchise, απλά δε θα γίνει με τον τρόπο που αναφέρεται», ήταν τα λόγια του εκπρόσωπου της εταιρείας, η οποία οφείλεται για την κυκλοφορία όλων των video games της σειράς Silent Hill.

Τέλος, το δεύτερο σενάριο, το οποίο έπαιζε για την επιστροφή του Silent Hill, ήταν ένα παιχνίδι στα πρότυπα των τίτλων, που κυκλοφορεί η αμερικανική Telltale Games.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Μακάρι να βγει κανα καινούργιο Silent Hill !!!! Είναι ότι καλύτερο υπάρχει !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.