Games

Epic Games: Δίνει δωρεάν τα Darksiders και το STEEP

Η Epic Games προσφέρει εδώ και αρκετούς μήνες δωρεάν παιχνίδια. Συνήθως, η εταιρεία δίνει δωρεάν στο Epic Games Store ένα παιχνίδι για διάστημα μιας εβδομάδας. Κάποιες φορές επιλέγει να προσφέρει πάνω από έναν τίτλους, και πρόσφατα είχε μία δωδεκαήμερη εορταστική προσφορά, που έδινε δωρεάν ένα παιχνίδι κάθε μέρα.

Τα δωρεάν παιχνίδια και πώς να τα αποκτήσετε

Αυτή τη φορά, η Epic Games επέλεξε να γιορτάσει το νέο έτος προσφέροντας δωρεάν τρεις τίτλους, σε όλους τους χρήστες του καταστήματος παιχνιδιών της. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου του 2020.

Όποιος θέλει να αποκτήσει τους τρεις τίτλους πρέπει να δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό στο Epic Games Store, εκτός και αν έχει ήδη. Έπειτα, κάνει σύνδεση στην ιστοσελίδα και προσθέτει στον λογαριασμό του τα δωρεάν παιχνίδια.

Οι δύο πρώτοι τίτλοι είναι το Darksiders Warmastered Edition και το Darksiders II Deathinitive Edition, των οποίων οι τιμές είναι 19,99€ και 29,99€ αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο από τα καλύτερα action RPG που κυκλοφόρησαν ποτέ, και χρωστάμε την ύπαρξη τους στην THQ Nordic.

Ο τρίτος τίτλος είναι το STEEP της Ubisoft το οποίο τιμολογείται στα 29,99€. Είναι ένα action open world παιχνίδι που αφορά extreme sports. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν τον βασικό τίτλο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Ιανουαρίου 2020 15:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.