Games

Δωρεάν το PAC-MAN Championship Edition 2 σε PS4, Xbox One και Steam

Οι εταιρείες κάνουν ότι μπορούν για να μας κρατήσουν σπίτι, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για τη δική μας ασφάλεια. Γι’ αυτό, οι περισσότεροι δημιουργοί και εκδότες προσφέρουν δωρεάν παιχνίδια. Η τελευταία προσθήκη στη λίστα είναι το PAC-MAN Championship Edition 2 της Bandai Namco.

Όλα όσα ανέφερε η εταιρεία

Η Bandai Namco δήλωσε ότι έχει φροντίσει ώστε όλοι οι εργαζόμενοι της να δουλεύουν εξ αποστάσεως και θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους προσπαθούν για την εξομάλυνση της όλης κατάστασης, την οποία βιώνει η ανθρωπότητα.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους εργαζομένους του ιατρικού τομέα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθημερινά τον ιό και προσπαθούν να διατηρούν υπό έλεγχο την πανδημία.

Στο τέλος καταλήγει στους απλούς ανθρώπους που μένουν κλεισμένοι στο σπίτι, και δηλώνει ότι ως πάροχος ψυχαγωγίας η Bandai Namco Entertainment σκοπεύει να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις με σκοπό τη διασκέδαση των οπαδών της.

Ως εκ τούτου προσφέρει δωρεάν για λίγες ημέρες το PAC-MAN Championship Edition 2. Όσοι διαθέτουν PlayStation 4, Xbox One ή λογαριασμό στο Steam, μπορούν να προσθέσουν το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη τους και να το κρατήσουν για πάντα.

Που θα βρείτε το παιχνίδι

Η προσφορά ξεκίνησε εχθές και θα κρατήσει μέχρι και τις 10 Μαΐου. Οι κάτοχοι PlayStation 4 μπορούν να επισκεφθούν αυτό τον σύνδεσμο, όσοι διαθέτουν Xbox One θα βρουν το παιχνίδι σε αυτήν τη σελίδα, τέλος οι χρήστες του Steam θα πρέπει να μπουν εδώ για να πάρουν το δωρεάν αντίγραφο του PAC-MAN Championship Edition 2.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Απριλίου 2020 15:23

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.