OnePlus Z: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες

Περιμέναμε φέτος η OnePlus να παρουσιάσει τρία μοντέλα στη σειρά των νέων flagships της. Για την ακρίβεια, είχε γίνει γνωστό ότι στη σειρά θα υπάρχουν τα δύο high-end OnePlus 8 και 8 Pro, μαζί με το μικρότερο 8 Lite. Τελικά, μάθαμε ότι η lite έκδοση θα ονομάζεται OnePlus Z και θα είναι ένα mid-range smartphone.

Φημολογούμενα χαρακτηριστικά

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε πολλά για το OnePlus Z, αλλά έχει κυκλοφορήσει μία λίστα με τα πιθανά χαρακτηριστικά του. Αρχικά, το smartphone λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6,4 ιντσών OLED με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και punch hole.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων λέγεται ότι θα είναι under-display και στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο MediaTek Dimensity 1000. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποιεί επεξεργαστή της MediaTek.

Επιπλέον, το OnePlus Z θα έχει 8GB μνήμη RAM, 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W, και θα τρέχει OxygenOS 10 βασισμένο σε Android 10. Όσον αφορά τις κάμερες, το module θα έχει τρεις αισθητήρες 48MP+16MP+12MP.

Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες

Στις εικόνες που διέρρευσαν, και λέγεται ότι δείχνουν το OnePlus Z, βλέπουμε την μπροστά όψη του smartphone. Η οθόνη του δείχνει επίπεδη με ελάχιστα bezels και punch hole. Επιπλέον, φαίνεται ότι τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης του smartphone είναι τοποθετημένα στη δεξιά μεριά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Απριλίου 2020 8:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.