E3 2017: Για πρώτη φορά ανοίγει στο κοινό με 15.000 εισιτήρια

Υπάρχουν διάφορά event που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, με κάποια από αυτά να είναι ανοιχτά στο κοινό και άλλα όχι. Η E3 ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, μένοντας κλειστή για το κοινό, αλλά αυτό θα αλλάξει φέτος.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Entertainment Software Association (ESA), που διοργανώνει την Ε3 2017, ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Επιπλέον, οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι θα διατεθούν 15.000 εισιτήρια για το κοινό και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν 13 Φεβρουαρίου. Η τιμή τους για όσους βιαστούν ξεκινά από 150 δολάρια. Όσοι αποφασίσουν να πάρουν αργότερα τα εισιτήρια, θα πληρώσουν 250 δολάρια.

Το εισιτήριο θα προσφέρει πρόσβαση στον όροφο με τα show, σε διάφορες συζητήσεις και events που θα λάβουν χώρα στην Ε3.

Ο Rich Taylor, υπεύθυνος επικοινωνίας της ESA, δήλωσε πως η επιθυμία των gamers ήταν να έχουν πρόσβαση στο συνεδριακό κέντρο και των εκθετών να έρθουν σε επαφή με τους fans τους. Αυτό θα πραγματοποιηθεί φέτος.

“The feedback we heard was clear–they wanted to play the games inside the convention center. In addition, exhibitors inside the convention center wanted to have access to the fans. So this year we’re bringing the two together”

Η E3 2017 θα πραγματοποιηθεί 13 με 15 Ιουνίου 2017, στο Los Angeles.

E3 2017, E3 2017: Για πρώτη φορά ανοίγει στο κοινό με 15.000 εισιτήρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ

Απο το God Of War έχουμε κανενα νεο; Ποσο καιρό το περιμένω…

tasos

Δυστυχως οχι και ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!!!!!!Το μονο που ακουμε συνεχεια ειναι για την μπουρδα το σουιτς και το ζελντα που ναι για νιανιαρα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games E3

Οριστικό τέλος για την έκθεση Ε3 μετά από 28 χρόνια

Η Electronic Entertainment Expo, πιο γνωστή ως E3, κατέβασε επίσημα ρολά μετά από 28 χρόνια παρουσίας, μετά από πολλά προβλήματα.

Games E3

Ακυρώνεται η E3 2022

Το πολυαναμενόμενο gaming event της χρονιάς, το E3, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος ούτε online και θα επιστρέψει το 2023.

Business E3

Αποκλειστικά online για ακόμα μία χρονιά και η φετινή Ε3

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να δείχνει τα… δόντια του και δεν επιτρέπει την κανονική διοργάνωση σημαντικών events, όπως η Ε3.

Games E3

E3 2021: Η gaming έκθεση φέτος θα είναι μία δωρεάν online εκδήλωση

Υπήρχε αρκετή φημολογία τον τελευταίο καιρό περί μίας επί πληρωμή Ε3 2021, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν online.