E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Nintendo Sony Microsoft, E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.

Το E3 θα επιστρέψει ως μια διάσκεψη στο Λος Άντζελες αφού δεν συνέβη καθόλου το 2022 και οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστές κονσολών δεν αναμένεται να δώσουν το παρών. Η Microsoft είπε την περασμένη εβδομάδα ότι θα έκανε μια έκθεση στο Λος Άντζελες αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν είπε ξεκάθαρα τις λέξεις E3. Η Nintendo έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιους κύκλους ειδήσεων με τις παρουσιάσεις βίντεο Direct Direct, επομένως μπορεί να μην αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί τα φώτα της δημοσιότητας της E3. Και δεδομένου ότι το σόου θα λάβει χώρα περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Τέλος η Nintendo μπορεί να θέλει να κρατήσει την προσοχή των θαυμαστών της σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.