EA Play Live: Ξεκινάει στις 11 Ιουνίου το ψηφιακό event

0

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Έκθεσης Ε3 είναι από το 2016 το EA Play, καθώς μέσω αυτής η Electronic Arts έβρισκε την ευκαιρία να παρουσιάζει τα νέα της video games και συνήθιζε να κάνει ανακοινώσεις.

Το σόου για το 2020 ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού, όμως το EA Play Live έρχεται για να προσφέρει στον κόσμο όλες τις ειδήσεις, που αφορούν τα παιχνίδια της εταιρείας.

Βέβαια, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα ανακοινώσει και τι θα δείξει στο εν λόγω event η ΕΑ, όμως εκτιμάται ότι θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από το FIFA 21, καθώς και από το Battlefield 6, το νέο video game της ομώνυμης σειράς, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός της επόμενης χρονιάς για PlayStation 5 και Xbox Series X.

Μάλιστα, το EA Play Live θα αποτελέσει μέρος του Summer Game Fest, ενός φεστιβάλ για οτιδήποτε νέο υπάρχει πάνω στα video games, που θα διεξαχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το ΕΑ Play Live, λοιπόν, θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου (16:00 PST, 19:00 EDT, 12/6 00:00 BST), με την Electronic Arts να φαίνεται ότι έχει κάνει, ήδη, τα σχέδιά της για την επόμενη μέρα.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα