Ετοιμαστείτε για τις αναμετρήσεις ανθρώπων με εξωσκελετούς

, Ετοιμαστείτε για τις αναμετρήσεις ανθρώπων με εξωσκελετούς

Από μόνη της η φράση του τίτλου φωνάζει science fiction, αλλά είναι γεγονός ότι σύντομα θα δούμε ανθρώπους να αγωνίζονται ο ένας εναντίον του άλλου, φορώντας εξωσκελετούς που θα μπορούσαν να σηκώσουν ακόμα και ένα φορτηγό.

Η εταιρεία πίσω από αυτή την τρελή ιδέα είναι η Furrion Limited και έχει αναπτύξει τη στολή που ονομάζει Prosthesis, όχι με σκοπό της τη χρήση από τη βαριά βιομηχανία, αλλά για αθλητικούς σκοπούς. Η μηχανή ελέγχεται πλήρως από τον άνθρωπο που μπαίνει μέσα της και του δίνει υπερδυνάμεις, όπως είναι η ικανότητα να σηκώνει υπερβολικά μεγάλα φορτία ή να κινείται με άνεση σε off road καταστάσεις.

, Ετοιμαστείτε για τις αναμετρήσεις ανθρώπων με εξωσκελετούς

Η εκμάθηση του χειρισμού της στολής δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί τουλάχιστον τριήμερη εκπαίδευση. Η εταιρεία φιλοδοξεί να ξεκινήσει πολύ γρήγορα ένα σχετικό πρωτάθλημα, το X1 Mech Racing League, με τη χρήση τέτοιων μηχανών, που αναμφίβολα θα προσφέρει πολύ εντυπωσιακό θέαμα σε όποιον το παρακολουθήσει.

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

GAMEATHLON SUMMER 2024: Η Γιορτή του Gaming Επιστρέφει Δυναμικά!

Φέτος, το GAMEATHLON SUMMER 2024 υπόσχεται όπως πάντα μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη gaming, διασκέδαση και καινοτομία, με τον ΓΕΡΜΑΝΟ, ηγέτη στην τεχνολογία, ως μέγα Χορηγό.

Games

Gamers Lounge Hype Festival: Το παιχνίδι γίνεται ξανά συναρπαστικό [29 & 30 Ιουνίου 2024]

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου, τα esports, τα video games και τα επιτραπέζια θα συναντήσουν το street culture, τη μουσική και το cosplay σε ένα event που θα γράψει… ιστορία!

Games

Game Jam Barcelona 2024: Developers στη μάχη ενάντια στα fake news

Το «Truth, Lies & Democracy» είναι ένα game jam που στοχεύει να κινητοποιήσει την ευρωπαϊκή κοινότητα των gamers για την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.