Παρακολουθήστε ένα ολόκληρο ματς από το FIFA 11 για PC

Αν σκοπεύετε να τσιμπήσετε το FIFA 11 στο PC, σταματήστε ότι κάνετε και δείτε το παρακάτω βίντεο. Επιμένω γιατί δεν πρόκειται για ένα ακόμα καλομονταρισμένο trailer, αλλά για ένα ολόκληρο αμοντάριστο ματς, το οποίο αν μη τι άλλο θα σας δώσει μια ουσιαστική γεύση από το gameplay του παιχνιδιού.

Στο ματς η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Τσέλσι, ενώ κατά την διάρκεια του βίντεο αποκαλύπτονται διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση για υπολογιστές. Υπενθυμίζω ότι το FIFA 11 για PC για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τη νέα game engine που απολαμβάνουν οι κάτοχοι των HD συστημάτων εδώ και χρόνια, και διαθέτει όλα τα νέα χαρακτηριστικά της. Σέντρα την 1η Οκτωβρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Σεπτεμβρίου 2010 18:44

Σχόλια

  • Μόνο για PC. Το PES 2011 είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς συμπεριλαμβανομένων των γραφικών :)

  • Διόρθωση:
    το ΦΙΦΑ 11 για PC δεν θα είναι το ίδιο με την έκδοση για κονσόλες όπως λανθασμένα αναφέρεται στο άρθρο. Το έχει κάνει develop διαφορετική ομάδα και παραμένει άλλη έκδοση από αυτή των κονσολών. Θα είναι πολύ κοντά σε χαρακτηριστικά με τις κονσόλες αλλά παραμένει υπολοιπόμενο σε αντίθεση με το ΠΡΟ που έχει μία και μόνο ενιαία έκδοση.

  • Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της next-gen game engine, όχι της φετινής έκδοσης του παιχνιδιού για HD συστήματα γενικώς που προφανώς έχει αναβαθμιστεί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.