Football Manager 2021: Έρχεται και στο Xbox μετά από 13 χρόνια

Η SEGA ανακοίνωσε και επίσημα το Football Manager 2021 Xbox Edition, μία νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού της ειδικά σχεδιασμένη για τις κονσόλες της Microsoft. Η εν λόγω έκδοση του παιχνιδιού θα βασίζεται στην Touch έκδοση και όχι στην PC έκδοση, χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάζουν κάποια στοιχεία.

Επιπλέον, το Football Manager 2021 Xbox Edition θα είναι τίτλος Xbox Play Anywhere, δηλαδή θα μπορείτε να το αγοράσετε στο Xbox και να έχετε τα save σας και όλο το progress και στο PC. Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει και στις next-gen κονσόλες της Microsoft, τα Xbox Series X και Xbox Series S, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν ποιες βελτιώσεις θα δούμε στα νέα συστήματα, ενώ θα αναβαθμιστεί δωρεάν για τους κατόχους στο Xbox One.

, Football Manager 2021: Έρχεται και στο Xbox μετά από 13 χρόνια

Η τελευταία φορά που είδαμε το Football Manager σε κονσόλα της Microsoft ήταν το 2007, με το Football Manager 2008. Ο νέος τίτλος Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει σε PC, mobile συσκευές (Touch Edition) και κονσόλες Xbox στις 24 Νοεμβρίου. Μετά από τη συνεργασία με EA Play και την εξαγορά της ZeniMax Media, φαίνεται πως άλλη μία εταιρεία προστίθεται στους Xbox partners.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.

Gear Xbox Xbox Series S

Ανακοινώθηκε το Black Xbox Series S με 1 TB SSD

Το Xbox Showcase τελείωσε με μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν παιχνίδι αλλά κονσόλα – το Black Xbox Series S με 1 TB SSD.

Games Microsoft Xbox Xbox Series X

Αυξημένες οι τιμές στις κονσόλες Xbox Series X / S στη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η τελευταία χώρα που “υποφέρει” από την αύξηση των τιμών των προϊόντων Xbox που ανακοίνωσε η Microsoft πέρυσι.