Games

For Honor: Δωρεάν αναβάθμιση για PlayStation 5 και Xbox Series X

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το παιχνίδι της For Honor θα αναβαθμιστεί δωρεάν για PlayStation 5 και Xbox Series X στο λανσάρισμα της κάθε κονσόλας. Οι παίκτες θα μπορούν να αξιοποιήσουν τη ψηφιακή ή φυσική έκδοση του παιχνιδιού που έχουν ήδη, ώστε να απολαύσουν όλες τις next-gen βελτιώσεις.

Οι βελτιώσεις που θα δουν οι παίκτες του For Honor περιλαμβάνουν καλύτερες αντανακλάσεις του νερού, μεγαλύτερη λεπτομέρεια βάθους, καλύτερες αναλύσεις σε σκιές και βελτιωμένο texture filtering. Στα PlayStation 5 και Xbox Series X το παιχνίδι θα φτάνει έως και ανάλυση 4K, ενώ το Xbox Series S θα υποστηρίζει ανάλυση FHD. Μη ξεχνάμε βέβαια ότι αρκετές από τις παραπάνω βελτιώσεις τις είχαμε ήδη δει, στις εκδόσεις για PlayStation 4 Pro και Xbox One X.

Να σημειωθεί ότι το For Honor δεν υποστηρίζει cross-platform saves, δηλαδή θα πρέπει να πάτε από το PS4 στο PlayStation 5 και από το Xbox One στο Xbox Series X. Επίσης, με την έλευση του Year 4, Season 4, θα έρθει υποστήριξη 60fps σε όλες τις next-gen κονσόλες. Το νέο update αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Οκτωβρίου 2020 19:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.