Games

Xbox Series X: Unboxing βίντεο της κονσόλας πριν το επίσημο launch

Ένα unboxing βίντεο εμφανίστηκε στο YouTube, όπου βλέπουμε το πακέτο και τα περιεχόμενα του επερχόμενου Xbox Series X. Μπορεί να μας χωρίζει σχεδόν ένας μήνας από το επίσημο λανσάρισμα, αλλά κάποιος τυχερός φαίνεται πως πήρε την κονσόλα ήδη στα χέρια του και μας δείχνει τα πάντα.

Στο unboxing βλέπουμε την επίσημη συσκευασία, με το μήνυμα “Power Your Dreams” να καλωσορίζει τους παίκτες στη νέα γενιά και τη δύναμη της νέας κονσόλας. Η συσκευασία περιλαμβάνει το νέο χειριστήριο του Xbox και το καλώδιο HDMI 2.1. Δε βλέπουμε το καλώδιο τροφοδοσίας στο βίντεο, αν και σίγουρα περιλαμβάνεται. Επίσης, περιλαμβάνονται και δύο μπαταρίες AA, για το χειριστήριο.

Όπως και να έχει, κάποιος ήδη απολαμβάνει την retail έκδοση του Xbox Series X. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι και το κουτί και η κονσόλα τελικά δε φαίνονται τόσο μεγάλα στο unboxing, αν και θα περιμένουμε να έχουμε την κονσόλα στα χέρια μας για να κρίνουμε. Πως σας φαίνεται το unboxing experience της επερχόμενης κονσόλας της Microsoft;

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.