Fortnite: Δεν θα πραγματοποιηθούν φυσικές εκδηλώσεις το 2021

Fortnite, Fortnite: Δεν θα πραγματοποιηθούν φυσικές εκδηλώσεις το 2021

Η πανδημία έχει επηρεάσει κάθε τομέα της αγοράς, τη ζωή κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, και την πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης. Οι περισσότερες εταιρείες πλέον πραγματοποιούν virtual events για τις παρουσιάσεις των προϊόντων τους. Αντίστοιχα, οι δημιουργοί παιχνιδιών έχουν μετατρέψει τα eSports tournaments σε ψηφιακά πρωταθλήματα. Την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και η Epic Games με το Fortnite το 2021.

Παλιά σχέδια που ανατράπηκαν

Στο παρελθόν, η Epic Games είχε πει ότι θα αναβάλει την πραγματοποίηση οποιασδήποτε φυσικής εκδήλωσης, αλλά σχεδίαζε να ολοκληρώσει το Fortnite Champion Series κατά τη διάρκεια του 2021 με μικρότερα εβδομαδιαία πρωταθλήματα.

Ωστόσο, είχε τονίσει ότι προτεραιότητα της είναι η υγεία και η ασφάλεια όσων συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, καθώς και του προσωπικού της.

Η νέα πραγματικότητα

Τώρα, η Epic Games ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει καμία φυσική εκδήλωση το 2021, συμπεριλαμβανομένων των competitive events, όπως το πολύ γνωστό και σημαντικό Fortnite World Cup.

Η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να παρέχει πλούσιο online περιεχόμενο με πολλούς διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια του 2021. Επίσης, σημείωσε ότι ελπίζει σύντομα να μπορεί να κάνει και πάλι φυσικές εκδηλώσεις.

Ο τελικός του Fortnite, την προηγούμενη εβδομάδα, συγκέντρωσε 15,3 εκατομμύρια χρήστες και απέδειξε ότι ακόμη και με virtual events το 2021 μπορεί να είναι μία δυνατή χρονιά για το παιχνίδι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple featured

To Fortnite επιστρέφει στις συσκευές iOS στην Ευρώπη – H Apple απέσυρε την απαγόρευση

Η Apple πήρε πίσω την απόφασή της να απαγορεύσει τον λογαριασμό προγραμματιστών της Epic Games δύο μέρες αργότερα.

Business App Store Apple Apple iOS

Apple: Έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic Games – Το αποκάλεσε “απειλή” για το οικοσύστημα iOS

Ο πόλεμος μεταξύ Epic και Apple δεν έχει τελειωμό, με την πρώτη να κοινοποιεί πως το Κουπερτίνο έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.

Games Apple Fortnite iOS

To Fortnite επιστρέφει στο iPhone (στην Ευρώπη)

Μετά την ανακοίνωση της Apple ότι επιτρέπει εναλλακτικά app store για χρήστες iOS στην ΕE, η Epic Games θα επαναφέρει το Fortnite.