Fortnite: To event με τον ράπερ Τράβις Σκοτ έκανε ρεκόρ με πάνω από 12 εκ. παίκτες (video)

Το βράδυ της Πέμπτης (23/4) οι παίκτες του Fortnite είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σ’ ένα ξεχωριστό event, με τον ράπερ Τράβις Σκοτ, το οποίο ονομάστηκε Astronomical και μεταδόθηκε live.

Αυτό φαίνεται ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον των gamers, με την Epic Games, την εταιρεία που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον προγραμματισμό του δημοφιλούς video game και εν μέρει υπεύθυνη για την κυκλοφορία του, να ανακοινώνει ότι έγινε ρεκόρ όλων των εποχών.

Για την ακρίβεια, 12,3 εκατομμύρια παίκτες έλαβαν μέρος στο λαμπερό σόου με τα υπέροχα εφέ για να λικνιστούν στον ρυθμό των τραγουδιών του Σκοτ. Ο κάθε παίκτης μπορούσε να χορέψει με τον δικό του τρόπο, ενώ όσοι έχασαν το event θα ακολουθήσουν κι άλλα όλο το τριήμερο.

, Fortnite: To event με τον ράπερ Τράβις Σκοτ έκανε ρεκόρ με πάνω από 12 εκ. παίκτες (video)

Για σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου, είναι προγραμματισμένο άλλο ένα (ώρα 8:00 PST, 11:00 EST, 16:00 BST), ενώ τρία θα γίνουν το Σάββατο (25/4 21:00 PST, 0:00 EST και 5:00 BST το πρώτο, 9:00 PST, 12:00 EST και 17:00 BST το δεύτερο, 16:00 PST και 19:00 EST το τρίτο) και άλλο ένα την Κυριακή (26/4 12:00 BST).

Μάλιστα, η Epic το χαρακτήρισε ως ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι για μικρό χρονικό διάστημα, όπου έγινε και το ντεμπούτο ενός νέου τραγουδιού, τη στιγμή που δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε έναν καλλιτέχνη να εμφανίζεται στο Fortnite, αφού τον Φεβρουάριο του 2019 ήταν ο DJ Marshmello αυτός που έδωσε το παρόν.

Όσο για τον Σκοτ, έχει ξεκινήσει το τραγούδι από το 2012, έχει έξι άλμπουμ, εκ των οποίων τα τρία ήταν συνεργασίες, δύο mixtapes και έχει κερδίσει τρία βραβεία, όντας υποψήφιος σε πολύ περισσότερα, ενώ έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από τη σχέση του με την Κάιλι Τζένερ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bizim

16 χρόνια ακούω χιπ χοπ, τέτοιο πράγμα αηδία πρώτη φορά. Δεν ακούγεται το παλικάρι

Αντωνης

Έχουν πέραση οι πρεζάπερ και οι τράπερ, μόνο χιπ χοπ δεν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Find X

Oppo Find X6 – Oppo Find X6 Pro: Έγιναν επίσημα στην Κίνα

H σειρά Oppo Find X6 ανακοινώθηκε επίσημα στην Κίνα, με ένα πολύ εντυπωσιακό σύστημα κάμερας με την υπογραφή της Hasselblad.

Smartphones Apple featured iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro: Δείτε το ενιαίο κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί σίγασης

Οι φήμες θέλουν τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max να διαθέτουν ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου και ένα κουμπί σίγασης.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5: Leaker συγκεντρώνει όλες τις φήμες σε λίστα

Μετά την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23, οι θαυμαστές της Samsung περιμένουν τα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Tαινία τρόμου ενεργοποίησε σημαντική ειδοποίηση για την υγεία του θεατή

Πολύ τρομακτική φαίνεται πως είναι η ταινία The Outwaters, αφού ενεργοποίησε μια σημαντική ειδοποίηση υγείας στο Apple Watch θεατή.