Fortnite: To event με τον ράπερ Τράβις Σκοτ έκανε ρεκόρ με πάνω από 12 εκ. παίκτες (video)

Το βράδυ της Πέμπτης (23/4) οι παίκτες του Fortnite είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σ’ ένα ξεχωριστό event, με τον ράπερ Τράβις Σκοτ, το οποίο ονομάστηκε Astronomical και μεταδόθηκε live.

Αυτό φαίνεται ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον των gamers, με την Epic Games, την εταιρεία που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον προγραμματισμό του δημοφιλούς video game και εν μέρει υπεύθυνη για την κυκλοφορία του, να ανακοινώνει ότι έγινε ρεκόρ όλων των εποχών.

Για την ακρίβεια, 12,3 εκατομμύρια παίκτες έλαβαν μέρος στο λαμπερό σόου με τα υπέροχα εφέ για να λικνιστούν στον ρυθμό των τραγουδιών του Σκοτ. Ο κάθε παίκτης μπορούσε να χορέψει με τον δικό του τρόπο, ενώ όσοι έχασαν το event θα ακολουθήσουν κι άλλα όλο το τριήμερο.

, Fortnite: To event με τον ράπερ Τράβις Σκοτ έκανε ρεκόρ με πάνω από 12 εκ. παίκτες (video)

Για σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου, είναι προγραμματισμένο άλλο ένα (ώρα 8:00 PST, 11:00 EST, 16:00 BST), ενώ τρία θα γίνουν το Σάββατο (25/4 21:00 PST, 0:00 EST και 5:00 BST το πρώτο, 9:00 PST, 12:00 EST και 17:00 BST το δεύτερο, 16:00 PST και 19:00 EST το τρίτο) και άλλο ένα την Κυριακή (26/4 12:00 BST).

Μάλιστα, η Epic το χαρακτήρισε ως ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι για μικρό χρονικό διάστημα, όπου έγινε και το ντεμπούτο ενός νέου τραγουδιού, τη στιγμή που δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε έναν καλλιτέχνη να εμφανίζεται στο Fortnite, αφού τον Φεβρουάριο του 2019 ήταν ο DJ Marshmello αυτός που έδωσε το παρόν.

Όσο για τον Σκοτ, έχει ξεκινήσει το τραγούδι από το 2012, έχει έξι άλμπουμ, εκ των οποίων τα τρία ήταν συνεργασίες, δύο mixtapes και έχει κερδίσει τρία βραβεία, όντας υποψήφιος σε πολύ περισσότερα, ενώ έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από τη σχέση του με την Κάιλι Τζένερ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bizim

16 χρόνια ακούω χιπ χοπ, τέτοιο πράγμα αηδία πρώτη φορά. Δεν ακούγεται το παλικάρι

Αντωνης

Έχουν πέραση οι πρεζάπερ και οι τράπερ, μόνο χιπ χοπ δεν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.