Games

Gears 5: Έρχεται με αναβαθμισμένα γραφικά και 120fps multiplayer στο Xbox Series X

Η επόμενη γενιά πλησιάζει, με τις εταιρείες να ετοιμάζουν το οπλοστάσιο των παιχνιδιών τους ώστε να τραβήξουν το ενδιαφέρον των πρώτων αγοραστών. Ήδη Sony και Microsoft έχουν δημιουργήσει αρκετό hype για τις κονσόλες και έχουν δείξει τη δύναμη τους.

H Ina Gelbert, επικεφαλής του Xbox στη Γαλλία, γνωστοποίησε πως το Gears 5 θα είναι ένα από τα παιχνίδια που θα δουν μεγάλες αναβαθμίσεις από τη δύναμη του Xbox Series Χ. Αρχικά, ο τίτλος θα έχει αναβαθμισμένα γραφικά στη νέα γενιά, με το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνάει ακόμα και τα Ultra Settings που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην PC έκδοση του τίτλου.

Επιπλέον, η βελτιστοποιημένη έκδοση για το Xbox Series X θα προσφέρει multiplayer mode στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Κάτι τέτοιο είχε ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μόνο για έναν next-gen τίτλο και συγκεκριμένα για το Dirt 5 από την Codemasters, οπότε είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε περισσότερους τίτλους να αξιοποιούν όντως την ισχύ είτε του Xbox Series X είτε του PlayStation 5.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την Ina Gelbert, το Gears 5 δε θα είναι το μοναδικό παιχνίδι από το Xbox Game Studios που θα δεχτεί αναβάθμιση δωρεάν για το Xbox Series X. Πάντως, δε γνωρίζουμε τα 120fps αν θα είναι διαθέσιμα σε ανάλυση 4K ή χαμηλότερη, ούτε αν και η PC έκδοση αναβαθμιστεί αντίστοιχα, αν και περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία της κονσόλας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Μαΐου 2020 11:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.