Grand Theft Auto V: Έχει αποστείλει 45 εκατομμύρια κόπιες μέχρι σήμερα

Χωρίς αμφιβολία το Grand Theft Auto V της Rockstar είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια από την μέρα που κυκλοφόρησε πίσω το 2013. Μέσα στο 2014 είχαμε ακούσει ότι είχε αποστείλει περί τα 34 εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού, πράγμα που ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Όμως η τρελή πορεία των πωλήσεων δεν φαίνεται να σταματά ούτε το 2015.

Σύμφωνα με την Take-Two, θυγατρική της Rockstar, μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί 45 εκατομμύρια αντίγραφα. Τα 10 εκατομμύρια από αυτά αφορούν τις εκδόσεις για Xbox One Και Playstation 4, για τα οποία κυκλοφόρησε στις 18 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους. Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό αν σκεφτείς ότι οι εκδόσεις αυτές κυκλοφόρησαν μόλις 3 μήνες πριν.

Με την αναμενόμενη κυκλοφορία της έκδοσης για PC στις 24 Μαρτίου, μπορούμε να φανταστούμε ότι τα νούμερα αυτά θα συνεχίζονται να αυξάνονται και το 2015, καθώς δεν θα είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρονται.

Παρόλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των αποστολών δεν είναι απαραίτητα ίδιος με τον αριθμό των πωλήσεων. Ωστόσο οι retailers που παραγγέλνουν τον συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών, γνωρίζουν την ζήτηση και παραγγέλνουν ανάλογα, οπότε αυτό είναι μια καλή ένδειξη για τον τελικό αριθμό πωλήσεων.

Διαβάστε επίσης: Top 10 με τα video games που πούλησαν περισσότερο το 2014

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:07

Σχόλια

  • Μούφα το παιχνίδι ίσως το χειρότερο από την σειρά, το τερματισα και από εκεί και πέρα δεν έχει ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς, πατάτα ζεστή αποδείχθηκε

  • δηλαδη τι ενδιαφερον παραπανω ειχες στα αλλα αμα τα τερματιζες?? και μαλλον δεν εχεις παιξει gta online που ειναι σαν ενα ξεχωριστο παιχνιδι τελειως...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.