Οι hackers απαντούν στα bans της Sony για το PS3 με… unbans

Ο πόλεμος μεταξύ Sony και hackers για το PlayStation συνεχίζεται… και συνεχίζει να μας εκπλήσσει (δυσάρεστα). Η Sony πρόσφατα άρχισε να μοιράζει bans (να κόβει την πρόσβαση στο PSN δηλαδή) σε όσους χρησιμοποιούν παράνομες συσκευές παράκαμψης των συστημάτων ασφαλείας του PS3 και όσους χρησιμοποιούν πειρατικό software στην κονσόλα.

Η απάντηση των hackers πρωτοφανής: βγάλανε νέο hack που τους επιτρέπει να κάνουν unban τον εαυτό τους, αλλά και να κάνουν ban οποιοδήποτε άλλο PS3 θέλουν, αρκεί να ξέρουν το console ID του! Δεν έχουν το Θεό τους οι τύποι και η αλήθεια είναι πως με δικαιολογία τους «τραμπουκισμούς» της Sony πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια, αφού αυτά που κάνουν επηρεάζουν έμμεσα όλους τους κατόχους του PS3.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 20 Φεβρουαρίου 2011 12:45

Σχόλια

  • Αντε να δουμε τι θα ειναι το επομενο βημα της Sony.H γνωμη μου ειναι οτι και να κανει δεν μπορει να τα βγαλει περα μαζι τους και εκανε λαθος που ασχοληθηκε εξαρχης και ηθελε να μοιρασει bans γιατι μετα τους προκαλει και τους συσπειρωνει περισσοτερο...

  • Αν θέλει η Sony κλειδώνει το σύμπαν και δεν πάει να χτυπιούνται τα χακερόνια... το θέμα είναι, ότι δεν θέλει, η «ελεγχόμενη πειρατεία» κάνει καλό στις εταιρείες ;)

  • Εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με όλους τους χάκερς.Αργά ή γρήγορα όλα σπάνε.Ανθρώπινα μυαλά φτιάχνουν τους κώδικες ανθρώπινα μυαλά τους κατανοούν ανθρώπινα μυαλά τους σπάνε
    Η sony καλό θα ήταν να μην ασχολείται απλά με το θέμα ή τουλάχιστον να μην μιλάει ανοιχτά για αυτό

  • Αυτά παθαίνει όποιος είναι τόσο υπερήφανος και εγωιστής σαν την sony.Δεν πρόκειται να την αφήσουν σε χλωρό κλαρί και τώρα με το ps3 και αργότερα με τις μελλοντικές κυκλοφορίες μηχανημάτων της.

  • καλα να παθει η sony, μηπως βαλει και λιγο μυαλο, εχει υπερεκτιμησει τον εαυτο της.......
    καιρος για προσγειωση και μαλιστα ανωμαλα.....

  • ρε παιδια εχω το ps3 εδω και πολυ καιρο και θελω να ρωτησω... μπορω να γραπσω ενα παιχνιδι που να το εχω κατεβασει απο torrent?? εχω ρωτησει καποιους φιλους μου μου λενε ΟΧΙ αλλα βλεπω παιχνιδια στα site me torrent!!!

    • Φίλες, σε αυτό εδώ το site δεν αναφερόμαστε σε πειρατικά προγράμματα και games, λυπάμαι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.