Χαρίζω Nero 10 Multimedia Suite Platinum HD [on the fly]

Διαγωνισμός on the fly και χαρίζω “στο φτερό” original λογισμικό Nero 10 Multimedia Suite Platinum HD. Αποκλειστικά για χρήστες Windows υπολογιστών (συμβατό και με τα 7), το Nero 10 προσφέρει κορυφαίες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο καθώς και όλες τις γνωστές δυνατότητες εγγραφής και αντιγραφής δίσκων – και Blu-ray. Κάντε το δικό σας.

update. 17:31. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Προτείνατε ταινίες που θα τις έχω υπόψιν μου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες και ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και από εδώ, με νέο update.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό on the fly με δώρο το λογισμικό Nero 10 Multimedia Suite Platinum HD θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποια κινηματογραφική ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται σε 4 ώρες από την δημοσιοποίησή του δηλαδή απόψε στις 17:30. Ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης, θα ενημερωθεί στο email του και θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Καλή επιτυχία σε όλους.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:56

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.