Games

Horizon Forbidden West- PS5: Επιβράδυναν επίτηδες το loading για να προλαβαίνουμε τα tips

Το Horizon Forbidden West φόρτωνε τόσο γρήγορα με τον SSD του Playstation 5 που οι developers στη Guerrilla Games αναγκάστηκαν να το επιβραδύνουν προκειμένου να δώσουν χρόνο στους παίκτες να διαβάσουν τα tips στην οθόνη.

Ο υπεύθυνος του Forbidden West, Mathijs de Jonge, μιλώντας στο Engadget, αναφέρθηκε στους πολύ γρήγορους ρυθμούς φόρτισης του PS5 και το πως αυτοί σχετίζονται με το πως βίωνε ο παίκτης το Horizon Zero Dawn στο PS4.

“Στο Horizon Zero Dawn, το ονομάσαμε fast travel, αλλά μπορούσε να πάρει και ένα λεπτό για να φορτώσει. Στο PS5 είναι περίπου τέσσερα ή πέντε δευτερόλεπτα, φορτώνει τόσο γρήγορα που οι παίκτες δε προλαβαίνουν καν να διαβάσουν τα hints. Χρειάστηκε να προσθέσουμε ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό ώστε να κρατηθεί αρκετή ώρα η οθόνη εκεί προκειμένου να προλάβουν οι παίκτες να διαβάσουν τουλάχιστον ένα hint.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο de Jonge.

Παίζοντας το Horizon Forbidden West στο PS5 θα παρατηρήσετε πως απαιτείται να πατήσετε το X προκειμένου να περάσετε την οθόνη φόρτωσης. Έτσι, μπορείτε να διαβάσετε το hint και μετά να προχωρήσετε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.