Games

HP Omen X 2S: Gaming laptop με δύο οθόνες, 9th Gen επεξεργαστή Intel, 32GB RAM, και τιμή 1.807€

Το επόμενο laptop της HP θα είναι gaming, έχει διπλή οθόνη και θα ακούει στο όνομα HP Omen X 2S. Η δεύτερη οθόνη βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο, είναι 6 ιντσών και έχει ανάλυση 1080p.

Η HP σχεδίασε τη δεύτερη οθόνη ώστε να έχει real-time screen mirroring χαρακτηριστικά, και να μπορεί να προβάλει τμήματα της κύριας οθόνης, ενώ ο χρήστης παίζει παιχνίδια.

Μερικές από τις πιθανές χρήσεις της δεύτερης οθόνης είναι η προβολή τμημάτων παιχνιδιών, για παράδειγμα ένας χάρτης, η συνομιλία στο Discord, το streaming βίντεο από το YouTube ή το Twitch, και η προβολή των επιδόσεων της CPU και της GPU.

Κάποιος θα μπορούσε να παρομοιάσει την οθόνη, ως μία γιγαντιαία έκδοση του Touch Bar της Apple. Ωστόσο, επειδή λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη μπορούμε ουσιαστικά να τρέξουμε οποιαδήποτε εφαρμογή. Οι PC gamers συνήθως έχουν δύο οθόνες, όπου στη μία τρέχει το παιχνίδι και στην άλλη διάφορα βοηθητικά προγράμματα. Οπότε, ο σχεδιασμός της HP αποτελεί μία αρκετά καλή λύση, για gaming εν κινήσει.

Η κύρια οθόνη του νέου HP Omen X 2S laptop είναι 15 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωση 144Hz. Ωστόσο, προσφέρετε η επιλογή για αναβάθμιση σε 1080p με 240Hz ή 4K HDR.

Όπως θα περιμέναμε από οποιοδήποτε μοντέρνο gaming laptop, η HP έχει εξοπλίσει τη συσκευή με 9th Gen Intel Core i9 8-core επεξεργαστή, 32GB μνήμης RAM και GeForce RTX 2080 Max-Q GPU.

Η HP ανέπτυξε ένα ειδικό σύστημα ψύξης για το HP Omen X 2S που περιλαμβάνει υγρό μέταλλο το οποίο εφαρμόζεται στην CPU και βοηθάει στην απορρόφηση της θερμότητας και στην απόδοση. Σύμφωνα με την εταιρείας, η απόδοση της CPU μπορεί να ενισχυθεί κατά 28% χάρη σε αυτή τη νέα θερμική λύση.

Το HP Omen X 2S έχει πάχος 22mm με πλήρες μεταλλικό σασί, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη το βάρος ή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το gaming laptop θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και η τιμή του θα ξεκινά περίπου στα 1.870€.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.