Η Blizzard τιμωρεί παίχτη επειδή υποστήριξε τις διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ

Blizzard Χονγκ Κονγκ, Η Blizzard τιμωρεί παίχτη επειδή υποστήριξε τις διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ

Μετά το τέλος του παιχνιδιού του ο Ng “blitzchung” Wai Chung που αγωνιζόταν στο Hearthstone Grandmasters κλήθηκε να δώσει συνέντευξη η οποία δεν πήγε και τόσο καλά. Ο blitzchung εμφανίστηκε στην ζωντανή αναμετάδοση με μία μάσκα και γρήγορα η συνέντευξη πήρε άλλη τροπή αφού ο παίχτης έβγαλε την μάσκα και φώναξε “Απελευθερώστε το Χονγκ Κονγκ, επανάσταση της γενιάς μας”.

Αμέσως, στην ζωντανή αναμετάδοση μπήκε διαφημιστικό μήνυμα και έκτοτε τα βίντεο των παιχνιδιών δεν είναι διαθέσιμα. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Χονγκ Κονγκ τους τελευταίους μήνες έχει κατακλειστεί από τεράστιες διαμαρτυρίες ενάντια στην κινεζική κυβέρνηση. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει βγει στους δρόμους και μπλόκαρε αεροδρόμια.

Η Blizzard γρήγορα πήρε θέση στο θέμα κάνοντας ban τον blitzchung από το παιχνίδι και το Grandmasters καθώς πήγαινε κόντρα στους κανονισμούς. Η Blizzard αποφάσισε ο παίχτης να μην λάβει καμία αμοιβή από το Grandmasters Season 2, ενώ ταυτόχρονα αφαιρέθηκε από το league και αποκλείστηκε για έναν χρόνο από το competitive. Εκτός από τον παίχτη όμως η Blizzard αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία της και με τους δύο casters καθώς φαίνεται πως αυτοί τον ενθάρρυναν λέγοντας “Say the eight words, then we will end the interview immediately”.

Πηγή 1 Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Μισουσα μονο την apple και την ea. Τωρα ΜΙΣΏ ΜΟΝΟ ΤΗΝ BLIZZARD!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.